Sporturi de contact

Arădeanul Edi Gafencu s-a accidentat grav în lupta cu Amariției, la K1 Fighting Network!

Eduard Gafencu a ratat șansa să-și ia revanșa în fața lui Alexandru Amariței, pentru înfrângerea din urmă cu doi ani, când l-a costat centura de campion la categoria 77 de kilograme. Sportivul din Iași s-a impus din nou, de data aceasta la K1 Fighting Network, de la Galați, în urma unui KO tehnic venit pe finalul primei reprize, în limita categoriei 80 kilograme.

Dreptatea a fost împărțită în ring de legendarul arbitru japonez Atsushi Onari, iar luptătorul arădean a început mai bine. Loviturile de picior ale lui „The Blitz” l-au pus în încurcătură pe Amariței, care la mijlocul primei reprize a replicat cu două drepte în figura adversarului, care – însă – și-a revenit rapid. Când mai erau 20 de secunde până la prima pauză, Gafencu a legat două lovituri puternice de picior în pulpa stângă a ieșeanului, însă cu prețul unei accidentări la tibie.

Gafencu: ”O repriză controlată de noi, din păcate acesta este sportul!

Pur și simplu „The Blitz” s-a prăbușit pe ring și s-a rotogolit de durere. Arbitrul japonez a pus imediat capăt meciului, prilej pentru Valy Petruț, Robert Tătaru și lui Radu Gafencu, tatăl sportivului arădean, să înțelegă ce s-a întâmplat. Au intervenit și medicii, iar verdictul final a venit o oră mai târziu la Spitalul Județean Galați. ”Din păcate astăzi s-a terminat cu o accidentare gravă, ruptură de tibie, care va necesita o operație. O repriză controlată de noi, din păcate acesta este sportul! Vă mulțumim pentru susținere, multă sănătate, Doamne ajută!” – a fost mesajul arădeanului, după ce cadrele medicale i-au pus piciorul drept în ghips.

Flana Market, SC Batutza și Camy Instal Srl, Atletic VSA, Iron Guard, SulTrans, Emiliana Plus, SpideLine și knock-out.ro au fost susținătorii lui Eduard Gafencu la gala de K1 desfășurată la Patinoarul din Galați.

FOTO: Sportul Ilustrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button