Cluburi polivalenteSporturi de contact

CS Universitatea Arad – de șase ori pe podium la Cupa României de judo și „naționalele” de Ne-Waza! + FOTO

După ce a cucerit patru medalii naționalele de seniori chiar de la Arad, în luna aprilie, CS Universitatea Arad s-a prezentat bine și la Cupa României de judo, de la judo. Chiar a pus mâna pe șase medalii, însă nici una de aur, așa cum s-a întâmplat cu Giorgia Barbara Hagianu în întrecerea din Polivalenta din orașul nostru.

Și în Sala ,,Ecaterina Both” din Satu Mare, Hagianu a fost la înălțime cu o medalie de argint, la categoria 52 de kilograme. Apoi au mai venit alte trei medalii de bronz, prin Silvia Pomană (categ. 52 kg), Iulia Moldoveanu (categ. 48 kg) și Andrei Buda (categ. +100kg). Din păcate, Denisa Marinla a pierdut meciul pentru bronz la  categoria + 78 kg și a trebuit să se mulțumească cu locul 5.

 

Dar, „studenții” au urcat pe podium și la campionatul național de Ne-Waza seniori, desfășurat tot la Satu Mare. Silvia Pomană a câștigat medalia de bronz la categoria 52 kilograme, iar Iulia Moldoveanu a cucerit și ea pe locul 3, la categoria 52 de kilograme, cu toate că luptat la o categorie mai mare, ea cântărind 48 de kilograme.

Sportivii sunt pregătiți de Carol Szabo și Adrian Moldoveanu, iar secția de judo e manageriată de Cristina Szabo.

„Lolo” Podelenczki  – sărbătorită pe micii săi elevi

Și tot de la secția de judo a CS Universitatea Arad a venit sărbătorita zilei. Lorena Podelenczki a împlinit 30 de ani și a fost sărbătorită de micii săi elevi de la gruparea manageriată de Ovidiu Șerban. „Lolo” a primit și un tort în formă de kimono, dar și călduroasele urări ale lui Iris, Patrick, Tudor, Radu, David, Dominik, Iancu și Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button