Stranieri aradeni

Dennis Man își prelungește contractul cu Parma, cât va câștiga pe sezon atacantul arădean?

Parcursul bun al României de la Euro și prestațiile lui Dennis Man, care a pasat de două ori decisiv în succesul (3-0) cu Ucraina, l-au convins pe patronul Parmei să deschidă punga. Parma Today vorbește despre un nou contract pentru atacantul arădean de 1,8 milioane de euro pe sezon, ce ar urma a fi semnat imediat după turneul final din Germania și l-ar lega pe fotbalist de nou promovata din Serie A până în vara lui 2027, cu posibilitate de prelungire.

Vine o veste grozavă. Discuțiile pentru reînnoirea contractelor lui Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt mai presus decât orice pentru conducerea clubului, mai ales, după performanțele la nivelul echipei naționale.

Man, pe care l-am văzut aproape tot sezonul și care are un Campionat European sublim, este jucătorul de care nu ne putem lipsi. Parma a făcut cea mai importantă și mai puțin evidentă lovitură cu confirmarea celor doi români.

Cu un contract valabil până în 2025 și un impresar care ascultă mereu piața, confirmarea unui jucător de acest nivel nu poate decât să mulțumească publicul din Parma. 

Man a spus deja că voia să joace Serie A cu Parma și așa va fi. În așteptarea sosirilor, aceasta este marea lovitură pentru Serie A.”, a relatat parmalive.com.

Într-adevăr, și contractul lui Valentin Mihăilă, celălalt internațional român de la Parma va fi prelungit și, implicit, ajustat. Se vorbește despre același salariu anual și pentru fostul craiovean (1,8 milioane de euro).

Cel puțin Dennis Man intrase în vizorul unor grupări importante din Europa, precum Borussia Dormund sau Olympique Lyon. Acestea erau dispuse să achite 8-10 milioane de euro în această vară pentru atacantul UTA-ei, profitând de faptul că Parma ar fi trebuit să vândă dacă nu și-ar fi reînnoit înțelegerea.

Sorin Dan Cârstea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button