Minifotbal, futsal

Ergadul a luat „argintul” la zona Superligii de minifotbal! Popa: „Peste orice așteptări, secretul e în primul rând prietenia ce ne leagă”

Ergad nu a putut detona bomba în finala etapei zonale a SuperLigii de la Oradea. Borussia Sibiu a fost prea puternică pentru arădeni, a câștigat cyu 4-0, cu toate că finala de la Baza Tineretului a avut momentul său cheie.

La 1-0 pentru formația de pe Cibin, Dolga a nimerit bara, după care adversarii au făcut 2-0. În acel moment, Ergadul a trebuit să forțeze, a transformat portarul în jucător de câmp și „nemții” au profitat și au rotunjit tabela.

Așadar, arădenii s-au mulțumit cu medaliile de argint pe Crișul Repede, o performanță peste așteptări pentru ei. „Sigur, când pierzi o finală mici regrete există, însă, pe de altă parte, cred că echipa din Sibiu a fost mai bună. Sau cel puțin mai experimentată. Și, totuși, dacă ar fi intrat acea bară la 0-1. Până la urmă, suntem foarte mândri de ceea ce am realizat, am depășit toate așteptările. Secretul? În primul rând, o mare prietenie ce ne leagă, suntem cam aceiași de vreo 2-3 ani încoace, la care mai adăugăm unul-doi tineri an de an. Am format un grup unit, care – însă – și muncește și e foarte disciplinat. Să nu uităm sacrificiile pe care le facem, noi și soțiile sau prietenele noastre, care ne înțeleg și ne acceptă acest hobby. Eu, de exemplu, azi trebuia să fiu alături de soția mea Alina, de ziua ei, îi mulțumesc că mă înțelege și-i transmit și pe această cale un <<La mulți ani!>> din toată inima. Această aventură a noastră nu era posibilă fără implicarea conducerii Ergad, dar și a firmei Bravia, a domnului Radu Iștoc, cărora le mulțumim. Personal, le mulțumesc băieților, au fost extraordinari, vom merge în premieră la un turneu final pe țară, la Galați, unde vom face tot ce ține de noi să terminăm cât mai sus”, ne-a spus Valentin Popa, antrenor-jucător, care îi are alături în staff pe Andrei Nanu și Ovidiu Faur.

Fotbaliștii de argint ai celor de la Ergad, care și-au câștigat și dreptul de a juca în Champions League Socca, în toamnă, sunt: Cătălin Bujor – Norbert Polgar, Darius Dolga, Sorin Leucuța, Darius Nadiu, Michel Vlad, Silviu Măgulean, Marius Șimăndan, David Covaci, Alexandru Cioncioiu, Denis Salka și Valentin Popa. Cătălin „Pisica” Bujor a fost desemnat și cel mai bun portar.

Festivitatea de premiere de la Oradea a fost oficiată de Ioan Onicaș, președintele Federației Române de Minifotbal și secretarul FRM, Attila Takacs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button