Minifotbal, futsal

Ergadul e de neoprit: A bătut și echipa lui Keseru și joacă pentru trofeu la zona Superligii de minifotbal, de la Oradea!

Povestea Ergad la „zona” Superligii de minifotbal de la Oradea continuă. Arădenii au câștigat și semifinala cu Grandhill&Ony Residence Oradea și vor juca pentru trofeu în această după-amiază.

Adversarul de astăzi al băieților lui Popa și Nanu era una dintre favorite, contând – printre alții – pe Marius Balogh, eroul României la Campionatul Mondial. Iar „tricolorii” au ajuns în vârful piramidei mondiale. Tot la Grandhill a mai jucat și Claudiu Keseru, fost internațional al României și fotbalist care s-a retras din activitate după aventura la UTA din sezonul 2022-2023.

De fapt, acesta a fost cel care a prelungit suspansul din semifinala de azi. Keseru a egalat în prelungiri reușita lui Polgar din debutul reprizei secunde, cu portarul orădenilor vinovat că s-a lăsat surprins de autul de margine al arădenilor. La 1-1 s-au bătut penalty-uri și aici, din nou, Cătălin Bujor a fost decisiv. Fostul portar al UTA-ei a deviat un șut ce s-a dus apoi în bară, în timp ce colegii săi au marcat pe linie, prin Leucuța, Nadiu și Polgar.

S-a terminat 4-3 și Ergadul merge în marea finală, pe care o va disputa de la ora 16, în compania celor de la Borussia Sibiu. Adică echipa ce a eliminat-o în optimi pe Luciano Arad. Meciul va putea fi vizionat pe pagina de Facebook a Federației Române de Minifotbal.

Ergadul va ataca trofeul cu: Cătălin Bujor – Norbert Polgar, Darius Dolga, Sorin Leucuța, Darius Nadiu, Michel Vlad, Silviu Măgulean, Marius Șimăndan, David Covaci, Alexandru Cioncioiu, Denis Salka și Valentin Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button