Viitorul Arad

Viitorul a pus mâna pe căpitanul Cermeiului, Alexandru Radu revine pe banca tehnică a „roș-albilor”, lângă Flavius Pavel!

Nou promovata Viitorul Arad este cea mai activă formație pe piața transferurilor în vederea noului sezon de Liga a 3-a. La 10 zile de la câștigarea barajului cu Minerul Lupeni, Giovanni Catanzariti a bătut palma cu prima achiziție a verii. Vorbim despre un fotbalist important la acest nivel, căpitanul ultimelor sezoane ale Gloriei Lunca Teuz Cermei.

Denis Lazăr e crescut de UTA, în generația lui Dennis Man, Adi Petre sau Răzvan Oaidă și a jucat pentru echipa fanion a Aradului în Liga a 2-a. A împlinit 26 de ani chiar marți, pe 2 iulie și, pe lângă UTA și Cermei, în județul Arad a mai evoluat la Crișul Chișineu Criș. Dar, fundașul central cu abilități de „închizător” a mai evoluat pentru scurte perioade și la Șirineasa și CSM  Reșița.

Alexandru Radu revine la Viitorul

Pe de altă parte, președintele celor de la Viitorul a bătut din nou palma și cu Alexandru Radu, preparatorul fizic din stafful lui Laszlo Balint, care s-a stabilit în Arad. Acesta e din nou acasă după scurta aventură la Petrolul Ploiești, Radu vine din nou lângă Flavius Pavel pe banca tehnică, având și licența A, necesară în Liga a 3-a. Cei doi au colaborat din iarnă până în luna aprilie, când Alex Radu s-a dus cu Balint la Petrolul.

Cei doi vor schița un program de pregătire pe care s-ar putea să nu-l poată respecta toți fotbaliștii din lotul ce a promovat din Liga a 4-a și, prin urmare, selecția ar putea fi – oarecum – și naturală pentru sezonul ce vine. Primul din istoria celor de la Viitorul în Liga a 3-a.

Altfel, joi, din informațiile noastre, formația arădeană va mai anunța un transfer important pentru sezonul ce vine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button