UTA Arad

UTA face ultimele reglaje pentru Rapid în compania puștilor lui Gaica, Rednic îl testează și pe Cîmpanu

Dacă Rapidul a făcut ultima repetiție înainte de meciul de la Arad, din prima rundă a SuperLigii, în compania vicecampioanei Sloveniei (NK Maribor), pe care a și învins-o cu 4-1, UTA a optat pentru un meci școală cu echipa U17 a clubului. Acesta va avea loc duminică dimineață (ora 10,30) pe arena „ICRTI”, prilej cu care – probabil – Mircea Rednic va încerca o formulă de start pentru meciul cu giuleștenii.

Totodată, antrenorul utist va avea ocazia să-l vadă treabă și pe George Cîmpanu, care se află la primele antrenamente ale verii după ce a depășit problema medicală cu care s-a ales spre finalul sezonului trecut. El nu a participat la cantonamentul celor de la Universitatea Craiova, echipă de care aparține și de unde, probabil, va fi împrumutat la Arad dacă trece de filtrele medicale ale „roș-albilor”.

Rednic a recunoscut că la această oră îi mai lipsesc 3-4 fotbaliști din lot și asta fără a-i pune la socoteală pe fundașul stânga Mabea și atacantul Kadiri, care sunt la ora obținerii vizei de intrare în România. „Puriul” mai vrea neapărat un fundaș central, dacă nu doi, un mijlocaș lateral și un atacant puternic de careu. De altfel, acesta a admis faptul că aceste lipsuri din cadrul lotului l-au determinat să nu-și ia un adversar solicitant cu o săptămână înainte de duelul cu giuleștenii. „Ținând cont că încă nu am reușit să aducem niciun fundaș central, nu am vrut să risc. Momentan îi avem doar pe Conte și Benga și la meciul cu Sarajevo, Conte a avut ceva probleme și a trebuit să improvizez cu Trif, care – de altfel – foarte bine, dar acum nu am vrut să risc”, spunea Rednic.

Iar puștii de 15-16 ani antrenați de Sandu Gaica, Radu Mărginean și Adi Ungur, care – de altfel – se vor afla și la al treilea amical al săptămânii, par potriviți pentru ceva reglaje. Deși, e clar, opoziția nu va fi mare.

2 comentarii

 1. NU ESTE OK, CU TOT RESPECTUL SĂ NU AI MECIURI AMICALE MAI TARI, DAR AVAND IN VEDERE CĂ UTA NU ARE BANI SA CUMPERE JUCATORI CU BANII JOS, ESTE DE ÎNȚELES….BAFTĂ!

  11
  8
 2. Fără maghiarul Samson avem deja 11 străini FRF permite 13 cu cei doi fundași centrali străini care vor veni francezul și moldoveanul se fac 13 străini.
  Asta înseamnă că mijlocașul care poate juca și fundaș dreapta este Răzvan Grădinaru iar pivotul Claudiu Bălan.

  2
  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button