Minifotbal, futsal

Red Fighters s-a calificat în semifinala Cupei României la minifotbal, Pletl a părăsit dramatic competiția!

Aradul a rămas cu o singură echipă la Cupa României de minifotbal, de la Piatra Neamț, după sferturile din această dimineață. Red Fighters s-a calificat dramatic în semifinală, în timp ce FC Pletl a pierdut în aceeași manieră locul din „careul de ași”.

Bucurie pentru „luptători”, joacă semifinala Cupei și merg și în Cipru la toamnă

„Luptătorii” lui Luca Alecu și Marius Nica s-au duelat cu Ninirox Timișoara. A rezultat o partidă echilibrată, pe muchie de cuțit, cu puține ocazii de poartă, între care una mare de tot pe final în dreptul arădeanului Otiș. S-a terminat 0-0 și câștigătoarea s- stabilit la penalty-uri. Pentru Red Fighters au marcat: Rozsa, Otiș, Busuioc și Țugulescu și a ratat doar Moraru, iar Potocean și-a scos echipa a apărat o dată și a beneficiat de un șut în bară al unui adversar. S-a terminat 4-3 și „roș-albii” joacă pentru accesul în finală, de la ora 13, cu ACS Dj Team Râmnicu Vâlcea. Oricum, teamul din orașul nostru și-a luat deja biletele pentru competiția europeană din Cipru, din toamnă.

Pletl a depus armele (doar) la loteria penalty-urilor

La fel de închis a fost și celălalt sfert de finală în care a fost implicat o echipă arădeană, dar – parcă – mai fizic. Au fost multe dueluri tari între FC Pletl și Dristor Predator București, la limita regulamentului, dar și câteva ocazii. FC Pletl a ratat prin Tăședan, Petcuț și Stoianovici, dar nici a primit gol. Așadar, după cele 40 de minute regulamentare s-a trecut și aici la penalty-uri. Din păcate, aici echipa din capitală a avut nervii mai tari și s-a impus cu 2-1. Doar Curta a înscris pentru arădeni, în timp ce Tripa și Stoianovici au ratat.

Așadar, FC Pletl părăsește dramatic întrecere de la Piatra Neamț, arădenii pregătiți de Denis Buniov și Radu Pătuleanu evoluând în formula: Alex Stejar, Laurențiu Enea, Răzvan Stanciu – Bogdan Curta, Răzvan Marca, Răzvan Bene, Vlad Selegean, Raul Chiș, Alexandru Ungureanu, Rareș Deta, Adrian Stoianovici, Claudiu Popa, Eric Tripa, Bogdan Tăședan și Raul Petcuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button