SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Piroș a vorbit la Sport Total FM: „Chiar dacă mai continuă în acest sezon, la anul Pîncota nu va mai avea bani de Liga a 2-a”





Chiar dacă a spus că nu mai vorbește despre fotbal până luni, finanțatorul clubului Șoimii Pîncota, Pavel Piroș, nu s-a putut abține și a intervenit, ieri, la Sport Total FM pentru a detalia motivele pentru care și-a înaintat demisia de la conducerea grupării de Liga 2-a. Iată ce a avut de spus (încă) președintele ˝alb-negrilor˝:

Consider că de cinci ani, de când sunt la Pîncota, ce am realizat aici este greu de realizat de vreo altă echipă, să iei o echipă din Liga a cincea ți să o duci în Liga a doua pentru două sezoane consecutive!

Eu nu sunt omul jumătăților de măsură, ori facem lucrurile cum trebuie, ori tragem linie, rămânem cu juniorii republicani și ne ducem în liga 3, asta e. La ședința de miercuri, când mi-am înaintat demisia, am avut unele chestiuni de clarificat.

Pentru mine e foarte simplu: voi rămâne cu niște bănuți în buzunar, care îmi vor trebui pentru familie. Le-am explicat autorităților locale care este varianta mea, dacă cineva vine cu altă variantă, cu cea mai mare plăcere, eu îi urez tot binele din lume.

Majoritatea jucătorilor de la Șoimii Pîncota au fost aduși de mine, eu în fața lor am avut un cuvânt și asta e durerea mea cea mai mare. Echipa trebuia să joace astăzi (n.a. sâmbătă) un amical la Timișoara, dar fără autocarul meu n-au putut să facă deplasarea!

Aici este problema, anul electoral, problematica cu care se confruntă primăriile. Eu singur nu pot să susțin echipa, nu mai vreau asta! Nu e sport individual, e sport de echipă, în care fiecare component trebuie să-și aducă contribuția la buna desfășurare a activității” , a declarat Pavel Piroș, la „Fotbal la matineu”.

Fostul conducător al grupării arădene a dezvăluit și datoriile Șoimilor Pîncota din acest moment, dar și cheltuielile la care trebuie să facă față divizionara secunda. „Noi n-am plătit vizita medicală, n-am plătit viza la FRF, am cerut doar să trimită ceva bani Primăria și cu ce mai punem noi să putem începe campionatul!

Echipa are datorii la FRF vreo 10.000 de lei, către jucători a doua lună de salarizare, la Finanțe vreo 300 și ceva de milioane … Nu sunt sume mari. Noi avem buget aprobat de 12 miliarde de lei vechi, dar ne mai trebuie cel puțin 3 miliarde. Fondul de salarii pe lună este de 1 miliard, dar la această sumă se adaugă vreo 600 de milioane, conform noului Cod Fiscal.

Șoimii Pîncota, chiar dacă mai continuă sub o formă sau alta în acest sezon, la anul nu va mai avea bani de Liga a doua! Sunt doi candidați la primărie, unul iubește fotbalul, altul nu. Și daca iese primar candidatul care iubește fotbalul, tot nu va mai avea bani să țină echipa în liga a doua!˝ a mai spus Pavel Piroș.

Un comentariu

  1. Acesti conducatori gen Piros sunt conducatori de paie. Acestia ar dori sa fie mari conducatori de cluburi pe bani primariei, dar sa nu uitam ca pe pieptul echipamentului de la pancota scrie PIROS. Atunci de ce Soimi nu mai au bani sa continue. Este doar publicitate. Mari conducatori !

    0
    0
  2. A inceput circul,cine mai crede ca mai poate prosti,totii oameni de bine care au fost in jurul echipei au fost inlaturati cel mai mare piezator e domnul Monel cu sa spui tu ca din toamna nu mai sunt bani .Domnul Piros ati distrus o echipa vă rog nu mai distugrti un oras.

    0
    0
  3. Din cate stiu eu, Soimii Pancata a avut un buget, din care 80% l-a sustinut prin Primarie. O fi avand si dl Piros cheltuieli, e posibil, dar, in mare masura firma de paza si autobuzul sint sustinute de dansul. Pentru un Patron, in adevaratul sens al cuvantului, ar trebui sa acopere, macar, 50% din cheltuieli. Nu intru in amanunte, cum se fac banii ( albi) la Pancota, pentru ca se stie primariile nu pot sustine anumite cheltuieli. Pacat, sper ca dl Retter, pe care il stiu un om de nadejde , va rezolva situatia. Altfem Pancota va reveni in C, unde sustinerea este mai simpla.

    0
    0
  4. Ceea ce a facut Piroș la Pâncota nu a făcut nimeni în toată istoria acestui sat mai mare. A luat echipa din Liga 4 si a ajuns la un moment dat pe locul 2 in liga a doua. Despre ce vorbim? Acum, toti neavenitii de politicieni, care niic biletul nu si-l platesc, vin sa isi dea cu parerea. Cind lucrezi cu tarani nu ai voie sa ai asteptari…

    0
    0
  5. Ca sa ii raspuns domnului Cosmin… Piros nu a fost singurul „patron” al acestei echipe, al acestui club. Sunt mai multi care s-au inhamat la acest proiect, dar cand au trebuit pusi banii pe masa au fugit toti. Piros lucreaza si pompeaza din banul lui, consilierii de doi bani o fac din banii publici. Probabil Pancota nu merita o echipa in Liga a 2-a, nici macar in a 3-a…

    0
    0
    1. Domnule Mircea Burca,cu tot respectul desi nu va cunosc,in ce sens spuneti ca Domnul Piros ,a finantat echipa in vreun fel ? Pentru ca noi localnici fiind nu am vazut nimic ,daca 80% sustine primaria echipa ,si mai vin bani si de la Liga si Federatie cat Doamne Iarta-ma mai pune Piros?10000-20000 euro pe an ? Asta e egal 0,deoarece isi face reclama la propria firma ,a castigat contracte pentru firma lui de protectie si paza de vreo 40-50.000 pe an!!Unde este ajutorul lui? negociat salarii cu jucatori Rablagiti de 34-36 de ani de 4000 de lei pe luna in schimb pe cei din zona ,buni adevarate talente i-a dat afara ,pentru ca aceia stiau si vedeau dedesupturi multe!! Sa fim corecti o echipa a unui oras atat de mic ,nu are cum sa supraviatuiasca in esalonul 2 al fotbalului romanesc ,ne costa pe noi oamenii de rand muuult !! Asa ca haideti in liga III ,mai crestem in valoare fotbalisti din zona mai si vindem din si facem bani in paula mea sa asfaltam strazile din oras !!!!

      0
      0
    2. Subscriu Domnului Vertiginos, va rog sa nu ii plangeti de mila Domnului Piros. Ca om de afaceri il apreciez ca si-a urmarit interesul si implicit profitul. Ca pancotan nu pot sa il apreciez deloc, in primul rand este un prost manager pe banii primariei Pancota.

      A foat un bun manager pentru banii dansului si un manager execrabil pe banii publici. Dar nici pentru asta nu e vinovat el, sunt vinovati cei care au alocat banii publici inspre fotbal punand pe planuri secunde problemele reale ale orasului.

      Domnul Piros nu ar fi putut sa isi bata joc de bugetul orasului fara Retter, Pancotan, Pocriser, consilieri. Si tabara PSD(in frunte cu expiratu Lupsa care nu are ce sa caute pe lista de cosilieri) care l-a votat pe Pocriser de viceprimar e partasa la jaful banilor publici din bugetul Consiliului Local.

      Tinand cont ca mai avem cateva luni pana la startul campaniei electorale si implicit a alegerilor, sa gandim si mai mult si mai bine la cel sau cei pe care vom pune stampila pentru ca, dupa cum vedeti, ambele tabere (PNL si PSD) si-au dat voturile din Consiliul Local pentru alocarea fondurilor pentru echipa.

      0
      0
    3. @Mircea Burca, ziceti : „Sunt mai multi care s-au inhamat la acest proiect, dar cand au trebuit pusi banii pe masa au fugit toti.”- Pai ce patroni sint acestia ?. Am tot respectul fata de priceperea dlui Piros, care,presedinte fiind, a dus echipa n liga a doua.
      @ Turcu : „Cind lucrezi cu tarani nu ai voie sa ai asteptari…”. Dar cu academicieni se lucreaza ? Sa fim seriosi, sa nu jignim. Cit au putut cei din Pancota au sustinut echipa, cind nu mai pot… Au cazut echipe mult mai luminate decit Pancota si nu a fost cutremur. In fond zeci de jucatori de aiurea si destui pe linga ei au mancat o paine buna, la Pancota.

      0
      0
      1. a nu se confunda sponsorizarea din partea unor firme cu participarea in calitate de asociati la un club … mai mult decit atit, clubul este ACS deci non profit, nu are patron, ca si UTA dealtfel … deci se finanteaza de la bugetul local si alte participatii ale unor investitori sau sponsori …
        eu am inteles ca necesarul clubului, pentru a acoperi cheltuielile aferente participarii timp de un an in Liga a doua sunt mult mai mari decit bugetul oferit de primarie in toamna inainte de a incepe noul campionat … primaria se pare ca a dat cit avea bugetat dar nu s-au gasit sumele suplimentare de la investitori privati … imi amintesc si de drepturile de televizare, presedintele Piros spera la un 100.000 euro si au venit doar vreo 2.000 de euro …

        0
        0
  6. Si ca sa nu se supere domnul Gabriel Turcu pe mine sunt de acord cu el:
    „Ceea ce a facut Piroș la Pâncota nu a făcut nimeni în toată istoria acestui sat mai mare”

    Domnule Turcu ati vost in vestiare la Soimii Pancota? Va recomand daca aveti un copil sa faceti turul vestiarelor de la Soimii. In caz ca vreti sa-i predati anatomia organelor sexuale masculine si feminine aveti in vestiarele Soimilor niste planse educative excelente.

    Eu sunt de acord cu ideea ca fiecare avem preferintele noastre in materie de echipe de fotbal, handbal, baschet, ….rugby, polo …., si clar avem moduri diferite de a ne sustine echipa preferata, dar pana la a pune asemenea lucruri pe pereti in vestiarele care sunt ale Orasului Pancota e o grosolanie maxima. Daca acesta e modul lui de a-si sustine echipa preferata nu avem nimic impotriva, dar sa se pastreze pentru pivnita de pe Blaga sau pentru interiorul masinilor societatii la care dansul este actionar. Poate pentru interiorul ambulantei ar fi mai indicat.

    Si dupa ce am exemplificat cele mai de sus, domnule Turcu cum e treaba aia cu taranii?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button