Fotbal judetean

Sîntana și-a încălzit „motoarele” cu Glogovățul

Una dintre formațiile din „careul de ași” în Liga a 4-a a finalizat prima săptămână a pregătirilor cu un amical împotriva celor de la CS Glogovăț. „Îmi amintesc de 5 goluri, s-ar putea să fii fost mai multe, dar scorul are mai patina importanță. Mi-am dorit și un antrenament  cu joc pentru băieții mei, să ne reobișnuim cu efortul pe teren mare”, a fost declarația succintă a lui Dinu Donca la capătul partidei cu echipa lui Man și Ardelean.

Cele două reușite ale lui Capătă și golurile lui Claudiu și Cosmin Popa, plus cel al lui Martin, sunt cele invocate de antrenorul Unirii, în timp ce pentru „Vladi” a marcat Robert Kocsis, transferat de la CS Ineu. „De săptămâna viitoare accelerăm pregătirea, încercând – totodată – să mai găsim măcar unul-doi jucători care să ne ajute în retur. Cătălin Cornea e în curtea noastră, dar încă nu am bătut defintiv palma cu el. Dacă nu poate veni la antrenamentele din timpul săptămânii, e greu de crezut că vom continua împreună”, a mai afirmat Donca.

Contra Glogovățului, antrenorul „alb-negrilor” a folosit următoarea „garnitură”: Dulhaz – Topac, Cornea, Peia, Lanțoș – Josan, Vuin, Martin, A. Ginghină – Cosmin Popa, Capătă. Au mai jucat: Brozbic, Varga, Matei, L. Ginghină, Claudiu Popa, Robert

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close