Fotbal judetean

Albulescu a semnat surpriza: UTA II – Păulișana Păuliș   1-2





În închierea rundei cu numărul 19 a Ligii a IV-a Arad, Păulișana a profitat de faptul că marea parte a titularilor de la UTA II s-au deplasat la Craiova pentru un joc din Liga Elitelor. Pe teren pentru „alb-roșii” au intrat mulți juniori, jucători de 15-16 ani, care – până la urmă – au trebuit să se recunoască învinși de o formație mai experimentată.

Păulișul a avut ocazii bune de a înscrie încă din prima parte, dar Bruț a ratat din poziții ideale. Echilibrul s-a rupt la 5 minute de la reluare, când Emil Calancea a tras în portar, dar mingea a ajuns la fratele său, Denis, care a trimis în poartă. Bucuria oaspeților a ținut doar 100 de secunde, căci Mariș a făcut henț în careu și Michel Vlad a înscris de la punctul cu var. Partida se îndrepta spre o remiză, dar, cu 3 minute înainte de final, Albulescu a profitat de o nesincronizare între Mara și unul din fundașii săi și a adus prima victorie a primăverii pentru din Păuliș.

Pentru Dănuț Mițiți bucuria a fost dublă, după încheierea derby-ului dintre Dinamo și Steaua, remiza fiind bună pentru echipa lui Rednic. „Am avut în sfârșit o zi bună. Bineînțeles, că mai mult mă bucur pentru victoria băieților la Șiria, căci e una muncită și atât de mult așteptată. Chiar dacă am avut puțin noroc la golul de 1-2, după numărul de ocazii create cred că nimeni nu poate spune că nu am meritat victoria. Dincolo de puncte, mă mai bucur că am început să jucăm destul de bine și ajungem deseori la finalizare, ceea ce e bine pentru meciurile ce vin. În fine, mă bucur și pentru Albulescu, un băiat la care țin mult și care marchează aproape în fiecare meci”, a precizat antrenorul Păulișanei.

Formații:

UTA II: Mara – Al. Lazăr, Pîslariu, Mureșan, Codre – Ciubotariu, I. Bodri (T. Bodri), Murakami, Vlad – Cociuba (Marica).

Păuliș: Defert – Marc, Suciu, Mariș, Ambruș – E. Calancea, Cervenschi, Ștefan, D. Calancea (Stoian) – Bruț (Albulescu), Itu.

Arbitri: Tudor Jurcă – Andreeas Junger, Flavia Dumitru. Observatori AJF: Marius Alexa, Eugen Roşu.

Clasament

clasdd

Etapa viitoare (a 20-a): sâmbătă, 16 aprilie, ora 17: Pecica – Curtici, Păuliş – Mailat, Lipova – Zăbrani, Felnac – Şofronea, Chişineu Criş – Sântana; duminică, 17 aprilie, ora 17: Şimand – Glogovăţ, Cermei – UTA BD II

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button