UTA Arad

Campionii utiști, felicitați la kilometrul zero





Conducerea orașului i-a invitat astăzi pe proaspeții câștigători ai Cupei României la juniori Elita Under 19 în Sala ”Ferdinand” din Palatul Administrativ. În frunte cu antrenorii Dan Stupar și Adrian Ungur, juniorii utiști au fost felicitați de primarul Gheorghe Falcă, apoi fiecare fotbalist a primit câte un cadou.

„Vă felicit pe toți și vreau să le mulțumesc celor care au intrat acum trei ani în acest proiect. În urmă cu trei ani i-am spus domnului Alexandru Meszar că Primăria are bani pentru un proiect care să mențină spiritul Aradului. Mărturisesc că nu credeam că progresul va fi atât de rapid. Am dorit să menținem spiritul Aradului având cât mai mulți arădeni în echipă. Iar acest lucru se vede și în echipa mare. Felicitări încă o dată juniorilor și tuturor celor implicați, vom face eforturi în continuare să mărim baza și infrastructura, iar când veți intra pe stadionul mare să faceți cinste orașului!”, le-a transmis edilul Aradului câștigătorilor trofeului.

Lotul complet al UTA-ei Under 19

Sebastian Bogdan Mara, Răzvan Marian Stanciu – portari

Raul Florin Iova, Rafael Ruben Iuga, David Alexandru Petrache, Sergiu Andrei Aldan, Denis Robert Lazăr, Mădălin Dorel Moza – apărători

Amir Jorza, Ionuț Georgian Tănase, Darius Covaci, Marius Andrei Sava, Gabriel Ioan Pop, Andrei Călin Brănișteanu, Paul Alexandru Copaci – mijlocași

Adrian Petre, Cristian Ionuț Costin, Dennis Man – atacanți

Urmează SuperCupa!

Sezonul se încheie, pentru băieții lui Stupar și Ungur, cu un meci de gală. Pe 25 iunie, la Mogoșoaia, UTA întâlnește Viitorul Constanța, câștigătoarea finalei Campionatului. În joc e SuperCupa României!

FOTO: uta-arad.ro

Un comentariu

  1. Flori sa dați la fete domnule Falca..va faceți campanie electorala pe spatele munci copiilor.trebuia sa umblați la pescuit sai premiați cu ceva bănuți. De asta su ei nevoie.si asa joaca în liga a 4a fără nici un ban.da va fie rușine.bine ca aveți sa dați mici și bere gratis la zilele Aradului și acestor copii nimic financiar

    0
    0
  2. Distrugatorul de sport si de stadioane se trage in poza acum? Mai vrea un mandat,poate il da DNA-ul!!

    0
    0
  3. ca pe vremea lu nea nicu mai lipseste secera si ciocanu in rest bine ca avem stadioane unde sa jucam rapid kaufland arena , telkom kaufland si galeria strungu si viitoarea arena uta ared multumim conducatorului iubit pt maretele realizari URA URA forzza UTA ”arad”

    0
    0
  4. Inteleg un singur lucru, in urma cu 3 ani au facut un plan pt UTA, de o parte primarul cu stadionul si tot ce tîne de infrastructura si pe de alta parte dl Meszar cu partea sportiva. O parte a fost serioasa, si-a facut datoria si una nu. Felicitari sportivilor, rusine alesilor!

    0
    0
  5. D-le primar Gheorghe Falca ar trebui sa rasplatiti utisti cu un stadion Neuman de circa 18 000 locuri,nu de 12.000…..!V-as ruga sa chemati sefii ce construiesc noul stadion-TEHNODOMUS si prin hotarare de consiliu local si judetean sa determinati constructorul sa adauge cativa stalpi de sustinere a tribunelor,pentru marirea capacitatii stadionului !Stadioane noi se fac odata la 50-100 ani….si pana nu e tarziu d-le Falca dispuneti ca stadionul Neuman sa fie de tip UEFA,caci chiar de UTA iese campioana ROU,meciurile internationale trebuie disputate la Timisoara,Craiova unde stadionul lui Olguta Vasilescu v-a fi de 30 000 locuri.Nu te zgarcii d-le Falca…,ca apoi regreti si nu intrii in istoria buna a Aradului !Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button