Fotbal judetean

Faur, „hattrick” la aniversarea fetiței: Șoimii Șimand – ACS Socodor 6-0





În tur, nou promovata Socodor debuta în Liga 4-a cu un succes puțin neașteptat în fața Șimandului, care – însă – ieri și-a luat cu vârf și îndesat revanșa. Omul partidei a fost Marius Faur, fostul atacant al Crișului, care a înscris trei goluri, câte unul pentru fiecare an pe care fetița lui, Daria Maria, îi împlinește chiar azi.

Antrenorul-jucător „Jany” Ruska a avut de unde alege pentru cel mai bun „unsprezece”, atâta timp cât nu a pierdut niciun jucător, ba a mai și transferat patru. Una dintre achiziții, Iosif Covaci, a fost suspendat pentru această partidă, dar restul au debutat în „galben-albastru”. Andrei Engelhardt chiar a debutat cu gol, cel cu numărul doi pentru gazde. Tânărul „închizător” a marcat cu capul din 3 metri după centrarea lui Berar. Scorul fusese deschis de Marius Faur, tot cu o lovitură de cap la pasa lui Petrilă, același jucător marcând și pentru 3-0 , punând latul din apropiere după ce Vîrzob a scos șutul lui Petrilă. La 1-0, Bibarț a avut și el o bună ocazie, dar a tras peste poartă din poziție bună.

Showul gazdelor a continuat și după pauză, iar Petrilă a înscris și el după o deviere a lui Engelhardt. Faur avea să realizeze „hattrickul”, în minutul 74, cu un șut sec la colțul scurt la pasa lui Berar. În fine, acesta din urmă a stabilit scorul de tenis cu un șut de la marginea careului, la care Vîrzob a avut partea sa de vină. Și Bubuș putea debuta cu gol, dar a ratat în două rânduri din poziție de singur cu portarul.

Punctele, dar și jocul prestat, le dă dreptul șimăndanilor să se uite mai degrabă spre plutonul echipelor fruntașe, decât spre cel din partea a doua a clasamentului. „Chiar dacă va fi greu să ne facem și noi loc printre primele șase echipe, vom încerca. Avem un lot și mai bun decât în tur, așteptăm și debutul și debutul lui Covaci, dar și ca  Engelhardt, un jucător tânăr, cu calități, să prindă mai mare încredere în el. Socodorul nu ne-a pus nicio problemă, mai ales după ce am început să ne dăm drumul la joc, adică după 10-12 minute. Ne doream mult să ne luăm revanșa față de înfrângerea puțin nemeritată din tur și am reușit fără drept de apel. Hattrickul are o valoare specială pentru mine, atâta timp cât vine de ziua fetiței mele. Practic, am dat un gol pentru fiecare anișor al ei”, spune Faur, atacantul de 33 de ani al Șimandului.

Formații:

Șimand: Vaida (86 Găleancu) – Cătană, I. Ruska, Tolan, Malancu – Rechițan (66 Mărcuș), Țigan, Englehardt (90 Măcinic), Berar – Petrilă, Faur (78 Bubuș)

Socodor: Virzob – Licker, I. Mariș (31 Bragea), Maier, Gherheș – Purtan (67 Deloreanu) – Bibarț (53 Molcuț), Șulea, Flueraș, D. Ardelean (67 Buia)

Arbitri: Alexandru Gornic – Emil Cristea, Cristian Cășuț. Observatori AJF: Marius Alexa, Ioan Hamza

..

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button