UTA Arad

De la Dunăre la Sena, cu destinația finală Liga 1! Mihalcea: „Nu vreau să par optimist, dar sunt convins, vom promova!”





Față de stagiunile precedente de Liga 2-a, clubul UTA vorbește răspicat despre promovare  încă din start. Fără ocolișuri, fără alibiuri, cu acțiuni concrete în direcția Ligii 1. Achizițiile și noul staff tehnic au început să vorbească pe teren, în amicale și mai ales în runda inaugurală, la Târgoviște, pentru ca azi să vină rândul conducerii, cu sprijinul partenerilor de la Autotehnic Ford, să pompeze aer de performanță.

În încăpătoarea sale de evenimente Biavati, familia UTA a fost completă: vechi glorii (reprezentate de Domide, Metkas, Sima sau Vaczi), parteneri și sponsori, suporterii abonați al noului sezon, conducere, antrenori ai grupelor de copii și juniori și, bineînțeles, vestiarul de care se leagă speranțele de promovare în elită. După o scurtă conferință de presă, legată mai mult de partida de sâmbătă, cu Metaloglobus, s-a trecut la prezentarea celor 24 de fotbaliști din lot, aproape jumătate dintre ele proaspete achiziții: portarul Grahovac, fundașii Ciucă, Scutaru, mijlocașii Asani, Cârstocea, Grigorie, Izet și, de ultimă oră, Buleică și atacantul Roman. Juniorii Prună, Dinculescu și Iuga pot fi trecuți și ei la capitolul noutăți, atâta timp cât nu au apucat să debuteze încă în Liga 2-a în „alb-roșu”. „Principalul” Adrian Mihalcea, „secundul” Gheorghe Mihali și preparatorul fizic, Vlad Țăran sunt responsabili cu aerul proaspăt de la nivelul băncii tehnice.

Momentul urcării pe scenă a „eroilor” vechi și noi a fost marcat prin aplauze generice din partea fanilor „Bătrânei Doamne”. S-a cântat, s-a scandat și s-a intonat ”De la Dunăre la Sena”, s-a scandat „UTA Arad”, iar cuvintele cu tentă de promisiuni ale lui Mihalcea au mers țintă la inimile „roș-albe”. „Atâta entuziasm, emulație și dorință de performanță nu am mai întâlnit niciunde. Apreciez strategia conducerii, sacrificiul făcut pentru transferul unor jucători importanți, dar stabilitatea ce ne-o oferă în continuare. Eu și colegii mei lucrăm cu jucători mulțumiți, plătiți la zi, iar acest lucru e foarte important în fotbalul de azi. Îl consider un mare avantaj. Văd astăzi, în sală, jucători emblematici pentru istoria UTA-ei și ar fi timpul ca istoria să se repete. Vrem să aducem echipe importante la Arad, să facem performanță. În ceea ce mă privește, nu mi-e teamă de nimic, dacă era altfel rămâneam la mine la țară, în Liga a 3-a sau a 4-a. Dar, mi-am asumat această luptă la UTA, îmi place să muncesc, să mă perfecționez, cariera mea de antrenor a ajuns la un alt nivel aici. A venit momentul să promovez și eu în Liga 1 odată cu UTA. Nu vreau să par optimist, dar sunt convins, vom promova!”, a punctat Adrian Mihalcea.

Seara „roș-albă” s-a încheiat printre sute de poze și un bufet cald.

 

9 comentarii

    1. Si in rest? Tribunele mici de la Siria si akea goale. Poate ar ffi mai bine sa nu se transmita meciurile si o sa fie ma multa lume. Va fi suficient un pad gresit si toata sustinerea s-a dus.

      0
      0
  1. Felicitari conducerii si staff-ului,pt intregul eveniment,organizat impecabil!
    Probabil ca multe(daca nu cumva niciuna) dintre echipele de Liga 1,nu au reusit asa ceva!Posibil ca multe sunt cu mari restante financiare,peste tot,ce sa mai viseze la asa ceva?
    Frumos,decent,entuziasm,optimism maxim si multa,multa voie buna!Asa as considera!
    Putinii copii prezenti,vor avea o amintire frumoasa si nu numai!
    Un lucru de subliniat:galeria ULTRA,a fost foarte linistita,dar cand a inceput prezentarea,ca si la o comanda,a ridicat toata sala in picioare!
    S-a incercat si o „cantare la comanda”,esuata!Galeria a demonstrat din nou,ca nu canta la ordinul nimanui!
    Sa se repete conducerea si la promovare!
    Hai UTA!

    0
    0
    1. Giro cantarea la comanda era intalnita la baschet din pacate Iasbinski nu poate trece peste ea nu poate intelege ca la fotbal e altceva UTA are o galerie faina care are un om ce ii da tonul. I s-a spus ( ma gandesc) dar omul asta stie. Sa stii ca ar trebui sa i se dea ignore. Atmosfera faina de tot pacat ca nu au fost toti abonati s-a cantat incurajat si cel mai important s-a vazut dragoste pentru echipa si culori. Un sincer bravo pentru toti. Pentru noi doar UTA conteaza

      0
      0
  2. Eu sper că vor fi resurse pt plata salariilor atâtor jucători buni, și să nu trăim momentul și apoi să patim că u Cluj, petrolul sau rapid care au legitimat jucători pe care nu i-au putut plăti ulterior, și totul s-a întors împotriva lor! Asta apreciam la politica lui Meszar, că nu S-A întins mai mult decât plapuma, și nici la stat nu a rămas cu datorii..dar poate sunt resurse, și recentul transfer a lui Petre le-a permis să se întindă cum puține echipe chiar și din prima ligă au făcut-o..

    0
    0
  3. Eveniment fantastic, jos palaria! Pacat ca nu eram in tara, altfel eram acolo. Apropo, ceva noutati despre televizarea meciurilor pt. suporterii aflati in strainatate?

    0
    0
  4. Trebuie privit cu atenție orice adversar! Poate. și o echipa venita din C. sa evadeze ajutata de circumstanțe vezi JUVENTUS ! Sunt echipe cu loturi sudate in timp gen. AFUMATI ! Multi jucători sunt pe ultima. turnantă in. B și au făcut juniorat sub comanda unor antrenori prestigioși gen TISZA !!Te pot. altoi. când ți-e. lumea. mai draga. !! Ai impresia că ești favorit ,te lași pradă nervilor mai dai și de un arbitru care din prostie vrea sa fie el vedeta și pocinogul e gata! Așa că sa privim cu atenție cine e in spatele plutonului. speram condus până la sfârșit de. UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button