Fotbal judetean

L-au taxat pe Tufă și cei 9 copii ai săi: CS Ineu – Victoria Nădlac 13-0





Dacă la Socodor nu s-au comportat tocmai rău, nădlăcanii au prins echipele ce au iernat pe primele două locuri în Liga 4-a Arad și au pierdut fără drept de apel. După 1-11 cu Crișul, cei zece „vameși” ce au intrat pe gazonul „Centralului” din Ineu au fost scufundați de o echipă zărăndană decisă să nu mai scape victoria la a treia apariție în fața propriilor susținători.

În lipsă de efectiv, între buturile Victoriei a intrat chiar antrenorul Ionuț Tufă. Fostă rezervă a lui Robert Tufiși, de pe vremea când Farul Constanța evolua în Liga 1, tehnicianul echipei de juniori a „alb-negrilor”, întărită cu „veteranul” Luculescu, a ținut poarta închisă numai până în minutul 19. Atunci, însă, Spătaru a spart gheața cu o reluare pe lângă el după pasa lui Mâneran și a deschis, astfel, sarabanda golurilor în Țara Zăranului.

Același Florentin Spătaru a mai marcat și în minutele 51 și 81, la o lună de zile de la fracturarea claviculei. „Sincer, nu mă așteptam nici eu să revin atât de repede pe gazon, dar Dumenezeu a ținut cu mine și pot să joc și eu după o perioadă de iarnă lungă în care am făcut de la A la Z toată pregătirea. Astăzi, s-a pus doar problema scorului și minutul în care vom deschide scorul. Am ratat, totuși, prea mult la 0-0, după care ne-am descătușat. Ne bucurăm de puncte, dar trăim și acum cu regretul că nu am bătut Șimandul în prima etapă.  Personal, încep să mă simt ca acasă la Ineu, sper – totuși – ca echipa să revină cât mai repede în Liga 3-a, acolo unde am găsit-o eu când am venit, acum doi ani de zile”, a punctat ijlocașul de 25 de ani crescut de Rapid.

Pentru amatorii de statistici să mai spunem că, pe lângă „tripla” lui Spătaru, pentru Ineu au mai marcat azi:  Hulbăr (min. 38), Dan Mâneran (min. 41,54,59,62 și 88), Păcurar (min. 51), Al. Gligor (min. 55), Zdrențan (min. 64) și Darius Jurj, cu un sfert de oră înainte de final. Apropo de mijlocașul de bandă de 15 ani, se aude că CSU Craiova este pe cale să le facă o ofertă concretă ineuanilor.

CS Ineu – Victoria Nădlac

Ineu:  Pușcaș (46 Iacob) – Voștinar, Karmanoczky, Iaroș (60 Șerban), Hulbăr (53 Jurj) – Zdrențan – Dragoș, Fl. Spătaru, M. Ponta, D. Mâneran – Păcurar (53 Gligor).

Nădlac: Tufă – C. Bondea,  Luculescu, Lasc, Taloș – D. Caba, Bogoș, Pătean, Petru Mocriș – Patrick Mocriș.

Arbitri: Flavius Neag – Lucian Berariu, Remus Naghi.

Observatori AJF: Dorin Vătran, Andras Mako

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button