Șoimii Lipova

Lipova a urcat pe 8 după al cincilea rezultat pozitiv al returului: „În iarnă s-au făcut lucruri bune la nivel de lot și pregătire”





Împotriva Devei, Lipova a demonstrat că eșecul din derby-ul cu Sebișul a fost un simplu accident. De altfel, „șoimii” au considerat că scorul penalty-urilor de la confruntarea de marți trebuia să fie 1-1, iar rezultatul tot unul de egalitate.

Dar, până la urmă, conta ca Poiană et. comp. să se mobilzeze în fața formației de la poalele Cetății, iar misiunea a fost îndeplinită. Golul lui Trabalka a consființit al treilea succes al returului, care, coroborat cu alte două remize, o duc pe nou promovata arădeană până pe locul 8 al seriei a IV-a a Ligii a 3-a. „Astăzi am jucat bine, dar trebuie să remarcăm că am avut parte de un teren foarte bun. Am pasat mult, am avut ocazii, am arătat foarte bine în fața celor de la Deva. Am continuat linia prestațiilor reușite din retur, nici cu Sebișul nu am jucat rău, eu zic că terenul a avut o mare parte din vină, spre deosebire de azi când a fost exact invers. Am câștigat și asta este foarte important, altfel abordăm totul de acum înainte. Mă bucur că dăm astfel satisfacții celor din Lipova care sunt alături de noi meci de meci. În final, aș dori să profit de ocazie și să transmit tuturor celor de la clubul Șoimii, conducerii orașului și cetățenilor din Lipova, un Paște fericit și liniștit alături de familiile lor”, a menționat Flavius Sabău, antrenorul lipovanilor.

La finalul turului, Radu Pop recunoștea că impactul cu Liga 3-a a fost ceva mai greu decât se anticipa, iar pauza competițională a fost de bun augur. „Returul este mai bun ca turul, asta înseamnă că munca din iarnă a fost bună, de calitate. Adică, s-au făcut lucruri bune și la nivel de lot și la nivel de pregătire. Astăzi terenul a fost impecabil, a fost și tuns mai jos și tăvălugit, s-a putut pasa perfect și asta ne-a avantajat categoric. Regretăm că la meciul cu Sebișul nu ne-am gândit la toate detaliile și am suferit, cred că am fi scos un rezultat pozitiv și cu ei. Ne bucurăm de cele trei puncte de azi, dar și mai important ar fi ca toată lumea să aibă Sărbători Pascale fericite. Să le dea Dumnezeu sănătate tuturor sportivilor noștri, familiilor lor și tuturor celor care ne susțin și care se sacrifică să vină de la distanță să ne vadă, având încredere în noi. Tuturor celor care compun familia Șoimii Lipova de acasă sau din străinătate, dar și tuturor iubitorilor sportului din județ și municipiu, le dorim Paște fericit!”, a fost mesajul președintelui Radu Pop în Vinerea Mare, după 1-0 cu CNS Cetate Deva.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button