Cluburi polivalente

Arădenii au câștigat medalii „sub tricolor” la Campionatele Europene de gimnastică aerobică





Orașul ce găzduiește, miercuri, finala Europa League, dintre Chelsea și Arsenal a adunat și crema practicanților de gimnastică aerobică de pe „bătrânul continent”. România a totalizat zece medalii la Baku, la Campionatele Europene, printre performeri aflându-se și sportivii CS Universitatea.

Astfel, în finala de dans aerobic, arădeanca Szofia Meszar, alături de: Bianca Becze, Sandra Dincă, Izabela Dumitraşcu, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Dentar, Steliana Stoenescu, a cucerit medalia de bronz, cu 17,400 puncte. „Tricolorele” au fost devansate de țara gazdă, Azerbaidjan, cu 17,800 puncte şi Rusia – 17,750 puncte. Tot Zsofi Meszar și colegii săi au câștigat și medalia de argint în proba pe echipe, rezervată seniorilor .

S-a concurat și la juniori, unde România a pus mâna pe trei medalii de argint și alte două de bronz. La individual masculin, Daniel Țavoc a urcat pe ultima treaptă a podiumului, același sportiv făcând parte din triou-ul (alături de Claudia-Mihaela Gheorghe și Leonard-Marian Manta) ce a luat argintul, dar și formula „tricoloră” ce s-a clasat tot a doua în concursul pe echipe.

În fine, în finala de la perechi mixte Darius Branda şi Andreea Sotânga au terminat pe poziţia a treia, cu 19,900 puncte, după Italia, 20,050 puncte, şi Rusia, 20,050 puncte.

Sportivii arădeani sunt pregătiți la CSU Arad de Ramona Haidu, Elena Odorog, Damaris Pană și Denisa Maxinan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button