UTA Arad

Mesaj de mobilizare al suporterilor UTA-ei în debutul campaniei de vânzare a abonamentelor: ”Dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală”





De  mâine, de la ora 11, vechii abonați ai clubului UTA își pot procura abonamente pentru stagiunea 2020-2021, cea a revenirii favoriților pe prima scenă a fotbalului românesc. De vineri, campania se deschide și pentru restul fanilor care pot ajunge la noua arenă „Francisc Neuman”, dar și pentru cei care doresc să-și prenoteze un loc online.

În acest context, cei de la Suporter Club UTA au venit cu mesaj de mobilizare pentru susținătorii celei mai titrate grupări din Provincie, alături de CFR Cluj:

Dragi suporteri, dragi arădeni

Clubul UTA a anunțat pentru mâine demarararea campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2020-2021. Dincolo de mândria oricărui suporter de a fi abonat al clubului pe care îl susține, contextul pe care îl traversăm face ca în acest moment achiziționarea unui abonament să fie mult mai importantă decât de obicei.

Suntem conștienți că e un efort pentu fiecare dintre noi să investim o sumă de bani fără a avea parte, pe moment, de beneficiul de a ne vedea echipa pe stadion. Însă devotamentul pentru clubul pe care îl iubim precum și onoarea de a ne rezerva un loc în noua noastră casă, pe care o așteptăm de mai bine de 6 ani, sunt resorturi care, credem noi, ne pot determina să facem acest sacrificiu. Pentru că, până la urmă, dragostea fără sacrificiu este doar o vorbă goală.

E timpul ca fiecare dintre noi să dovedească prin fapte eticheta de „utist” și, de ce nu, de „arădean”. Haideți să răspundem pozitiv acestui apel, cu atât mai mult cu cât trăim momente care ne îndeamnă în sfârșit la optimism, după atâtea încercări. Să ne revedem în curând la intrarea în stadion, arătând cu mândrie abonamentul, această carte de vizită a oricărui suporter. O merită UTA, dar o merităm și noi cu toții.

Pentru noi doar UTA contează!
Suporter Club UTA

9 comentarii

    1. Logic ar fi ca nu poti , abonamentul este nominal cu rand si loc , deci e clar ca daca vrei sa mergi in all loc decat cel al tau cumparat , risti sa ocupi locul altei persoane

      0
      0
  1. Bravo băieți, frumos comunicat probabil cunoașteți și voi persoane care spun”îmi făceam abonament,dar dacă nu se poate intra cum sa dau 300de lei pe el și poate nu merg la meciuri”sau „lasă că la cate meciuri mai rămân mai bine merg cu bilet”, așa că mobilizarea această carte de vizită a suporterilor trebuie obținută indiferent de contextul actual!!!

    0
    0
  2. Vineri o sa achizitionez un abonament la tribuna a 2-a. Pentru cat timp ? Pe viata! In fiecare sezon o sa-l reinoiesc. Sincer nu sunt curios de parerile altora legat de achizitonarea abonamentului. Eu fac asa cum doresc cand este vorba de banul meu. Acum o sa radeti de mine dar am mici emotii pentru Vineri… Sunt ca un copil care primeste un cadou mult asteptat.. Un cadou care pentru mine, un suporter UTA-ist este ceva extraordinar! Hai UTA !!!

    0
    0
  3. Logic ar fi ca Guvernul sa dea liber in conditii de izolare sociala , ca macar 20-25 % din capacitatea stadionului sa poata fi ocupata de spectatori.La fel si in salile de teatru , cinema, restaurante, etc

    0
    0
  4. Mâine o sa iau 3 abonamente la tribuna a 2-a! Pe bune acuma consider că merită echipa noastră acest sacrificiu din partea noastră.
    Baftă băieți și sper să ne revedem cat de curând in tribune!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button