UTA Arad

Fără cazuri noi de COVID în lotul UTA-ei, însă Tomozei și Ursu au alte probleme medicale și șanse infime să joace cu Voluntariul





Conform noului protocol, UTA și restul prim divizionarelor trebuie să se testeze tot la 7-8 zile pentru noul coronavirus, adică înaintea fiecărui joc oficial. „Roș-albii” și-au făcut „tamponul” chiar în această dimineață, iar rezultatele au venit spre seară și, din fericire, sunt toate negative.

Trebuie spus că vorbim doar despre fotbaliștii care au făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Viitorul, căci juniorii testați pozitiv în urmă cu două săptămâni sunt un capitol aparte. Opric, Pașcu, Oroian, Isac și Hrezdac vor fi retestați doar miercuri și, conform noilor reglementări din protocol, dacă vreunul dintre ei iese negativ se va alătura imediat lotului. Sigur, e imposibil ca Laszlo Balint să-i includă în planurile sale pentru meciul cu Voluntariul (de vineri, de la ora 21) după cele zece zile de pauză forțată, însă ei ar câștiga câteva zile de pregătire.

Situația lui David Miculescu e specială, în sensul că de retestarea sa se ocupă DSP Timiș, care l-a luat în evidență după ce a fost internat în spitalul „CFR” timp de zece zile. Deocamdată, mijlocașul ofensiv a avut trei teste pozitive, dar de două zile a fost lăsat în izolare acasă.

Există și doi fotbaliști asupra cărora partida cu Viitorul a lăsat urme. Marius Tomozei și Octavian Ursu s-au ales cu întinderi în disputa de la Ovidiu, unul în zona gambei și celălalt la pulpă, și au șanse infime să fie pe teren cu ilfovenii lui Teja. Ambilor li s-a recomandat cel puțin 3-4 zile fără antrenamente.

FOTO: Claudia Carp

4 comentarii

  1. Voluntariul este o echipa de batut. S-a vazui in meciul cu Gaz Metan, un 11M Inventat dat de pomana !!! Acuma, UTA noastra trebuie sa demonstreze pe teren ca, sunt mai buni ca ei si cu siguranta baietii vor da totul pe teren sa obtina victoria !!! FORTA UTA. , HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. Ai dreptate dar sunt periculoși la fazele fixe,au talie iar Eric execută bine lovituri libere sau cornere.
      La noi se pare că persista problema din sezonul trecut cu jucătorii din benzi, lotul mai poate fii completat până în 5octombrie iar la obiectivul impus e nevoie ca toate posturile sa fie acoperite, cam suferim la fundașii laterali,când vor apărea și suspendările va fii și mai greu, cred totuși că vor mai veni 2 jucători.
      Poate ne lasă miticii și la meciuri pe vineri,ar fi super tare.

      0
      0
  2. Un efort pentru acoperirea fundașilor de margine. E costisitor sa tii pe margine oameni ,dar așa va. decurge această ediție. Unii cu plusuri și cheltuieli aferente ,alții și cu minusuri dar și cheltuieli duble !!! Pot și trebuie luate puncte ,acasă și afara , echipa fiind pregătită pentru aceasta faza. !Pierderi de etapa la jucători vor avea toți. Loturi șubrezite valoric ,și chiar numeric la multi . Acum trebuie profitat. Abordabile echipele din frunte ,mai ales daca mai ,,,intarzie” prin Europa. Perioada nu va dura mult. Prezenta publicului de apropie ,sperăm de bun augur. BAFTA. !!!

    0
    0
  3. 1. Ceva nu-i in ordine cu situatia lui Miculescu. UTA trebuie sa reactioneze, nu sa astepte „protocolul..oficial” – aduceti-va aminte de…CFR- , adica trebuie sa ceara retestare mai repede , chiar pe bani, Se poate recolta in Timisoara si sa se faca testul…la Arad. Doar sa vrei ! 2. Ni se spune ca : „….Marius Tomozei și Octavian Ursu s-au ales cu întinderi în disputa de la Ovidiu, unul în zona gambei și celălalt la pulpă,..”…. medical vorbind…. pulpa este….partea din spate a gambei. Pacat, pentru ca Ursu putea juca in dreapta, iar Tomozei,…chiar este valoros. Sper in gasirea de solutii de remediere.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button