UTA Arad

Klapan a cedat și s-a despărțit amiabil de UTA, Pleașcă rămâne fără partener de antrenament





Laszlo Balint i-a anunțat pe Marian Pleașcă și Mihovil Klapan că nu mai contează pe serviciile lor încă dinaintea terminării turului de campionat, dar cei doi fotbaliști nu au dorit să plece de la UTA. S-au întors din vacanță la Arad și s-au pregătit separat sub comanda lui Dinu Donca sau Costel Bogoșel, antrenori la echipele de juniori ai „Bătrânei Doamne” ce activează în Liga Elitelor.

Până la urmă, croatul Klapan a cedat și a ajuns la un acord amiabil de rezilere a contractului ce-l lega de UTA până în vară. Și-a încasat salariul pe ianuarie și câteva zile din luna februarie și a semnat rezilierea. Mijlocașul central câștiga 5000 de euro pe lună în „alb-roșu”, în timp ce Marian Pleașcă, celălalt fotbalist pus la o parte de antrenorul „Bătrânei Doamne”, câștigă, din informațiile noastre, 3000 de euro pe lună.

Fundașul dreapta rămâne, astfel, fără partener de antrenament pentru perioada ce urmează, una în care impresarul Bogdan Apostu va încerca să-i găsească un alt angajament.

Marian Pleașcă a adunat 49 de minute, iar Klapan 27, ambii în câte două apariții oficiale pentru UTA în turul prezentei ediții a Casa Liga 1.

 

Un comentariu

  1. Asta este…Apostu i-a adus,se merge pe mana lui si apreciez asta,deci sa ne si scape de ei…Poti sa ai rabdare,cu speranta ca se vindeca,dar nici sac fara fund nu este UTA..Totul are o limita,cel putin de bun simt…Aici nu este sanatoriu de recuperare…Imi cer scuze fata de ei,dar asta este realitatea…
    Mare atentie in continuare….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button