Fotbal feminin

Play-offul Ligii I feminin la fotbal începe cu derby-ul Vestului, Piroș Security – Fortuna Becicherecu Mic: Partida se vede în toată țara pe FRF TV!





Caravana primei ligi a fotbalului feminin se pune în mișcare în acest weekend. După o a doua jumătate a sezonului regulat excelentă, AC Piroș Security Arad și-a asigurat prezența în play-off și nu oricum, de pe poziția a treia. După disparția tragică a lui Florin Bugar, cel care a a preluat cu succes banca „leoaiacelor” a fost Dan Cuedan, care ar dori să mai escaladeze cel puțin un loc în clasament.

Asta înseamnă că trebuie să o întreacă pe rivala din Vest, Fortuna Becicherecu Mic, iar prima șansă se ivește chiar duminică, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic. Sorții au decis ca cele două formații să înceapă anul 2021, după ce tot ele l-au încheiat pe precedentul cu restanța disputată tot la Arad, în ziua de Sfântul Nicolae. Sucilă și Prisăcari, sosite chiar în această vară de la Becicherec, au conturat surpriza, pentru că, orice s-ar zice, teamul din județul Timiș are experiența sezoanelor trecute și un lot de jucătoare mai bine cotat.

„Fetele de la Becicherecu vor fi și mai motivate, dar suntem optimiști”

Dar, arădencele au demonstrat că pot răsturna calculele hârtiei și asta își propun și duminică. „Ne-ar plăcea să credem că meciul de peste două zile va semăna cu cel din luna decembrie, dar cred că fetele de la Becicherecu vor veni mult mai montate după ce le-am învins. Asta nu înseamnă că nu ne putem mobiliza noi pe măsură, să dăm o replică bună și, de ce nu, să repetăm rezultatul sau macăar să câștigăm și la un gol diferență. Multe depind și de internaționalele noastre, Parlak și Maha, care încă nu au ajuns la Arad, dar avem speranțe că până sâmbătă seara vor fi din nou la echipă. Nu ne facem probleme, ele s-au pregătit la loturile lor naționale, ca și Prisăcari, de altfel, care – însă – a ajuns deja. Fetele de aici au avut au făcut o pregătire bună sub comanda profesorului Cuedan, suntem optimiști. Sperăm să fie un meci frumos, spectaculos, cu atât mai mult cu cât va fi văzut în toată țara prin intermediul transmisiei celor de la FRF”, ne-a declarat Pavel Piroș, patronul formației de fotbal feminin a Aradului.

Cred până la final și în titlu

Teamul de pe Mureș are cu două puncte mai puțin decât Laura Rus și colegele sale și 10 față de liderul Olimpia Cluj. „Sunt zece partide, teoretic încă e posibil orice. Suntem conștienți că echipa din Cluj cu greu  mai poate fi ajunsă, dar atâta timp cât mai sunt șanse matematice vom încerca. Obiectivul echipei este clasarea pe locurile 1-3, azi suntem în grafic, vom face totul să atacăm chiar titlul”, mai spune Piroș.

Într-adevăr, în premieră pentru Arad, un meci de fotbal feminin va fi transmis pe FRF TV și pagina de Facebook ”Liga Feminină” duminică, începând cu ora 12.Confruntarea contează pentru prima etapă a play-offului Ligii I feminin, alături de alte două confruntări: Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galați (duminică, ora 11), Vasas Femina Odorhei – Universitatea Olimpia Cluj (luni, ora 11).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button