Crisul Chisineu-CrișProgresul Pecica

Pecica sparge gheața chiar pe terenul conjudețenei Crișul! Abrudean: „E greu să înscriem fără atacanți apți” v.s. Bălu: „Băieții au interpretat extraordinar partitura tactică”





La a patra încercare, Progresul Pecica a obținut prima victorie din noul sezon de Liga a 3-a. Formația lui Sorin Bălu a câștigat cu 2-0 pe un teren greu, cel al vicecampioanei en-titre, Crișul Chișineu Criș. Oaspeții au deschis scorul înainte de pauză, când Oancia a trimis un șut spectaculos în vinclul porții apărate de Roșca. În partea a doua, misiunea gazdelor s-a îngreunat odată cu eliminarea directă a lui Siminic, din minutul 57, iar pecicanii și-au dublat avantajul zece minute mai târziu. Capătă a lovit bara cu un șut de la 25 de metri, iar mingea a ajuns la Onișor, care a înscris cu o execuție la colțul lung.

Abrudean: „Rezultatul nu este o surpriză, Pecica este o echipă echilibrată,cu jucători buni”

Pentru Crișul a fost primul eșec din noua stagiune, ocazie cu care au fost devansați în clasament de Gloria Lunca Teuz Cermei, care s-a impus cu 4-2 la Curtici. ,,Rezultatul nu este o surpriză, Pecica este o echipă echilibrată, cu jucători buni. Noi am jucat mai bine în prima repriză, dar am luat gol dintr-o execuție spectaculoasă. Modan a intrat la pauză, dar el nu este pregătit fizic, e greu să înscriem fără atacanți apți. Ne-a fost greu să revenim în repriza a doua. A fost eliminat și Siminic, la o fază la mijlocul terenului, la care Capătă a avut dublajul asigurat. Asta a fost decizia arbitrului, nu comentez prestația brigăzii. Am avut în teren doi jucători accidentați, pe Modan și Ciornei. A fost un joc de luptă, în care noi nu am avut puterea necesară să ne impunem. Nu ne-am ridicat peste nivelul adversarului, ca joc. Etapa viitoare jucăm la Dudeștii Vechi, cu o echipă nou promovată, nu vom avea un meci ușor”, a declarat tehnicianul Crișului, Adrian Abrudean.

Bălu: „ Nu știam cum să ne bucurăm…Am avut încredere în mine, în oamenii din club, în jucători”

Victoria de astăzi a fost prima obținută de Sorin Bălu într-un meci de când a preluat banca Progresului. Iar aici luăm în calcul și partidele amicale din vară. ,,Eu spun că este o victorie meritată, pe care o aștept de când am venit la Pecica. Am avut încredere în mine, în oamenii din club, în jucători. Noi ne-am pregătit și pentru acest meci cu încredere, că doar nu eram noi cei mai slabi din serie! Felicit băieții, e victoria lor, au interpretat extraordinar partitura tactică pregătită. La golul lui Onișor, când a venit spre banca noastră, au fost doar urlete. Nu știam cum să ne bucurăm. Suntem un grup care muncește, meritam să câștigăm unele jocuri și până acum. Diferența este că acum am băgat-o în poartă. Ne-a ieșit… Sunt prieten cu <<Știli>> (n.a Adrian Abrudean), vorbim la telefon, îmi pare rău pentru el, dar mă bucur pentru mine. Crișul e o echipă bună, au un grup frumos și nu oricine ia puncte la pe terenul lor. Băieții nu au fost demoralizați după parcursul din primele trei etape. Știam că am lucrat bine, știam ce am pregătit și pe cine am antrenat”, spune antrenorul Progresului.

În următoarea rundă, pe Crișul joacă pe „Hristo Stoicikov”, arena nou-promovatei Pobeda Star Bisnov, în timp ce Pecica stă.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button