UTA Arad

Apostu e sigur că UTA nu-l dă pe Miculescu nici cu 1 milion de euro, Sărmășan are contacte în străinătate pentru transferul tânărului mijlocaș!





Împotriva Academicii Clinceni, David Miculescu a înscris cel de-al cincilea gol stagional și e cel mai bun marcator al UTA-ei după cele 13 runde scurse din prezenta ediție a Ligii 1. Evident mijlocașul ofensiv al „Bătrânei Doamne” rămâne în atenția cluburilor bogate din România, FCSB fiind în fruntea listei. De altfel, înainte de a expira perioada de transferuri din România, Gigi Becali a făcut o ofertă pentru fotbalist, dar UTA a refuzat-o politicos, considerând-o prea mică. Negocieri nu au mai fost, fiindcă patronul bucureștenilor era convins că-l va lua gratis pe Miculescu iarna următoare, iar gruparea „roș-albă” nu era interesată să-și vândă „perla”.

Ieri, impresarul Bogdan Apostu a declarat public că UTA nu-l va ceda pe David Miculescu nici pentru 1 milion de euro, în condițiile în care Becali oferise ceva mai mult decât jumătatea acestei. „Pentru Miculescu a fost ofertă de la FCSB, dar a fost refuzată din rațiuni financiare. UTA nu-l va lăsa pe un milion de euro! Știu sigur. UTA în momentul ăsta îşi creează anvergura necesară să vândă direct în străinătate”, a declarat Apostu, potrivit TV TelekomSport.

De această dată, Apostu vorbește din postura apropiatului de conducerea UTA-ei și nu de impresar, căci fotbalistul e reprezentat de Cătălin Sărmășan. Și, într-adevăr, agentul de jucători orădean are contacte cu grupări din străinătate. Din informațiile noastre, Miculescu este atent monitorizat de nemții de la Borussia Dortmund și italienii de la Bologna, iar în „mercato” din iarnă ar putea veni oferte concrete pe adresa sa.

Foto: Octavian Cocolos / LPF.ro

26 comentarii

  1. Nu are stofă de Bundesliga sau serie a . Ivan de la craiova cu un bagaj tehnic net superior nu a făcut față in campionatul austriei! Miculescu tot la fcsb va ajunge sau cfr cluj

    0
    0
    1. Adevărul, adevărat e că cea mai concretă ofertă vine de la Crvena Zvezda din Serbia.Sincer nu cred în ofertă de la Borussia Dortmund,dar probabil de la Bologna să fie,la fel și de la Venezia ce se mai aude prin urbe.Speram ca acest transfer care se va efectua oricum până în vară, să fie benefic pentru Uta.

      0
      0
    2. Dar de ce nu ar ramane la UTA?!? Daca UTA ajunge sa joace in cupele europene cota lui poate sa creasca si mai mult. Sa nu uitam ca are doar 20 de ani.

      0
      0
      1. Cătălin Sărmășan si conducerea Soimii Lipova s-au grabit ca fatele mari la maritat cu Denis Rusu, crezind in mod naiv ca v-or da primul lor tun financiar de proportie pe piata transferurilor. Adevarul gol-golut este ca un junior ramine junior pentru citiva ani bunicei si ca pina cind v-a reusi sa rupa gura tirgului, cel mai important lucru pentru ei nu poate fi altul decit sa joace la cel mai inalt nivel posibil, care in Romania, este Liga 1. Nici macar jucind constant meci de meci in Liga 1, ca junior (Miculescu) si mai apoi ca jucator prospect, cu evolutii constant-bune si cifre statistice promitatoare, nu este o garantie ca ve-i obtine un transfer de vis peste noapte. Aceasi regula este valabila si se aplica si la jucatorii maturi ai UTA-ei care au aratat „pe alocuri” bine in campionatul Romanesc. La fel si pentru antrenorul Balint care nici el nu face un secret din intentia sa de a antrena intr-o buna zi in Anglia. Toate bune si frumoase, dar pentru ca toate aceste deziderate sa se intimple cit mai devreme, este nevoie ca UTA sa-si asigure participarea in cupele Europene la sfirsitul acestui campionat, accesul in grupe si cel putin faza sferturilor de finale/semifinale ale cupei respective. E mult, e putin, nu stiu, dar daca visezi la un contrat care sa-ti ofere o siguranta financiara pentru restul vietii, tie si familiei tale, UTA Arad este singurul vehicol pe care il ai momentan l-a indemina si care it-i ofera in mod generos toate conditiile de performanta de care ai nevoie pentru a-ti atinge visul cu ochii. Doar printr-o performanta foarta inalta cu ACEASTA ECHIPA, in cel mai scurt timp cu putinta, este aducatoare de bunastare colectiva pentru toti cei interesati.

        0
        0
      2. @Coco13….ma unge la inima acest comentariu al tau!Perfect punctat si nimic de completat!Bravo!Asta este cheia!Excelent!

        0
        0
      1. Giro iar ești cu tupeu ,iar se pun băieți in spatele tău și îți șoptesc ka ureche!Atentie

        0
        0
      2. Si din nou ameninti….De fapt pe cine si pentru ce???Ce inseamna din privinta ta,”iar”?Care baieti?Care este amenintarea?Contributia mea la coregrafii,amenzi,deplasari doar pe banii mei,cu familia?Sau pe cine crezi tu ca ameninti?Iar si din nou,copiez mesajul si iar si din nou ti-l depun cu flori,la procuratura….
        Tu ramai acelasi frustrat,interzis,infractor”persona-Non-Grata”…inca ai dosare penale pe cauza….In loc sa-ti vezi de treaba ta…clocesti ouale altora…Vad ca insisti si daca tot insisti….si nu stai calm,te servesc…Vrei sa fii interzis in zilele de meciuri,sa stai si sa faci integrame pe la „adapost”???Insista!Se rezolva!Incearca sa nu ma motivezi…Ti-o chiar cauti cu lumanarea…
        Apropo’s…tocmai am copiat si am printat comentariile tale…
        Cin’ sa fie,cin’sa fie???IP-ul tau????
        Mai facem un dosar penal, frumos colorat…Du-te tare….Insista!!!La Covid nu sunt locuri,dar la bulau,se rezolva…

        0
        0
  2. Dl Alin care jucător din campionatul României are stofă pt campionatul Germaniei…sau ..Ivan nici pt România nu face față urmăreștel să vezi cîtă indolenți are în joc….și mai e ceva de ce să nu facă UTA VINZARE DIRECTĂ, BECALI NICI ACUM NU A PLĂTIT pt MAN confirmarea vine și de la ILIE DUMITRESCU ASEARĂ A SPUS CĂ LA UTA SE VEDE O CONSTRUCȚIE DE JOS ȘI IN ADMINISTRARE ȘI LA ECHIPĂ…UTA ARE O IMAGINE BUNĂ TREBUIE VALORIFICATĂ….SUCCES și o seară bună

    0
    0
    1. Daca UTA vrea sa faca inca un pas in fata in formarea unei echipe competitive trebuie sa inceapa sa faca si contracte pe termene mai lungi macar la 3-4 jucatori. Cu contracte doar pe un an nu poti tine jucatorii buni pentru ca pleaca gratis in cateva luni.De exemplu eu cred ca in acest moment UTA ar trebui urgent sa negocieze prelungirea contractelor lui Roger si Ubbink, care au aratat ca sunt fotbalisti. Eventual si Florin Iacob.Trebuie oferite salarii mai mari unor astfel de jucatori daca vrem sa ramana la UTA sau sa luam ceva bani pe ei.

      0
      0
      1. trebuie sa vrea si jucatorii si evident ca atunci au si pretentii mai mari, de la bani la semnatura la cresterea anuala a salariului … clubul trebuie sa fie sigur ca are resurse financiare in toti anii care ii propune in contract …

        0
        0
  3. SalUTAare…
    Din cate stiu eu Miculescu este nascut in Arad ( vezi domnule jurnalist wikipedia si Transfermarkt)
    Plus ca nu inteleg de ce unii jurnalisti trebuie sa prezinte acest fcsb ca si cum ar fi salvatoarea echipelor mai mici. Vb de fcsb de parca alte cluburi nu ar exista si neaparat fiecare jucator de la UTA TREBUIE SA AJUNGA PRIMA DATA ACOLO.

    0
    0
  4. Eu cred ca Miculescu poate ajunge in Germania dar dupa 2-3 ani la un club de genul Dinamo Zagreb,Dinamo Kiev(cu Lucescu),Partizan,Steaua Rosie….adica cluburi specializate in talente din est! Si sper ca in pauza din iarna sa nu schimbam multi jucatori din lot poate doar 2-3 tineri/underi la capitolul sosiri! Am remarcat 2 fundasi centrali underi in ultimele 2 sezoane , Alex Core de la Viitorul Tg. Jiu un fundas de forta pe modelul Vinicius (1.98 inaltime) sezonul trecut la Minaur Baia Mare si Marian Manea de la CSM Slatina fundas central cu o pozitionare foarte buna ,sezonul trecut a si marcat in Liga 2 din faze fixe si a fost cel mai bun fundas de la Slatina,a inceput fotbalul in Germania la Wuppertal.Sau varianta din club Sabau care are ceva sezoane in Liga 3 si joaca bine…cu tot respectul pentru Florin Ilie dar nu cred ca el poate sa ii depaseasca pe Vinko,Erico sau Benga!

    0
    0
    1. Sabau de la Brașov ar fi o varianta foarte buna mai ales ca este din Arad si știe cu ce se mănâncă !!!

      0
      0
  5. Psihologia de invingator, trebuie sa inceapa de la nivel de juniori…Pana pe la 10-12 ani,decid parintii,copiii trebuie invatati cu obiectul rotund,cu sustinerea clubului care il preia,daca vrea sa il preia..apoi,totul devine o loterie ciudata…Poate sa stagneze din diverse motive si apoi sa explodeze sau sa se stearga…Nu toti copiii au sansa de a purta numele parintelui….
    Miculescu jr,trebuie sa treaca neaparat,momentan,peste treapta lui Vali Miculescu…Pe vremea lui Vali,nu era asa…Ai avut oportunitate,ai bagat-o in ate….Pac-pac!Ai marcat!Daca vrei sa vinzi direct,sunt absolut de acord ca in primul rand sa fie constanta…Asta omoara juniorii….Nu se are rabdare cu ei….Ii pierzi….
    Este imperios si necesar,ca sa le dai sanse de minute de joc…UTA trebuie sa aiba oficial,echipa a 2-a….
    Nu vor putea creste niciodata fara dorinta de a ajunge macar acolo…Altfel le tai aripile….

    0
    0
  6. Momentul cand urmeaza sa-ti vinzi jucatori…Nu pe Miculescu il vor acum,abureala…ci pe Roger jr il vaneaza multe echipe…Apoi pe Ubbink…
    Miculescu este doar diversiune…Ascultati-ma….Repet…Ochii sunt pe Roger…

    0
    0
    1. @Giro.Ai perfecta dreptate.In interviul de dupa meciul cu Clinceni,Apostu spune clar ca singura oferta concreta de transfer este pentru Roger si se repeta si spune,CONCRETA.
      Miculescu,reprezentat de Sarmasan,are si el oferte,poate nu concrete,dar se zvoneste ca pe fir ar fi intrat Crvena Zvezda si Venezia.
      Interesul fiecarui impresar,de altfel ca si in comert,este ca marfa (jucatorul de fotbal),sa se miste (transfere),pentru a-si lua comisionul,mai mic sau mai mare.Deci daca marfa sta pe raft,impresarului ii bate vantul prin buzunare.Probabil si Roger si Miculescu ,poate si Ubbink vor pleca….Ramanem cu speranta ca vor fi adusi alti jucatori pe masura lor sau mai sti,poate peste valoarea lor.

      0
      0
      1. @Red Force…Se pare ca esti unicul care ai inteles situatia…In afara de Roger caruia ar trebui (re)asigurat contractul, care expira in ianuarie(intrat in cele 6 luni) si este foarte dorit,declarat public,restul sunt doar tatonari,intr-adevar reale…
        Oare noi ce am face in locul lui Roger jr???Dar in locul clubului?
        Nu este o noutate ca se fac contracte pe termene prea scurte,dar nici nu te poti arunca cu capul inainte,pentru ca procentul semnatilor doriti ca certi,uneori a lasat de dorit…
        Schema este simpla…Semnezi,pe un salariu decent,de bun simt,3-6 luni,cu drept de preemtiune,apoi daca performezi intri in grila posibilatilor clubului,fara nici o suparare…Ce va alege respectivul???Constanta salariului,primelor,titular,iubit la UTA,la zi…sau plecare spre un CFR care azi are, cica,dar este inglodata in datorii imense,mereu cu „Sabia lui Zamolxes”pe langa ceafa???

        0
        0
      2. @Giro si pentru alti suporteri impatimiti ai UTA-ei…Toti suporterii speram si vrem ca UTA sa intre in play-off,chiar ne dorim sa ajunga in cupele europene.Dar trebuie sa fim cu picioarele pe pamant,deoarece UTA are valoare,dar din pacate,doar pentru fotbalul romanesc.Acum cateva luni bune spuneam de baronul Neuman,cand a infiintat echipa,ca a mers personal prin Ungaria si a batut pe la multe porti sa caute jucatori.
        Oare conducatorii UTA-ei nu ar putea incerca o colaborare cu Newcastle (care o sa fie cel mai bogat club din lume) ,macar sa ne dea jucatori (100% foarte buni) care nu intra in calculele antrenorului?! La prima vedere,pare o gluma buna,dar incercarea moarte n-are.
        Hai UTA,hai Aradul !!!

        0
        0
    2. Domnilor, sa nu ne facem de rahat pentru doi pumni de arginti, nu suntem chiar atat de saraci ca sa punem botul la prima oferta.Da sunt Roger Junio (nu junior, jr.), Ubbink, David, care au aratat ceva in fotbalul nostru mioritic, dar asta nu inseamna sa muscam la prima momeala.Noi avem un obiectiv, sa ajungem in play-off, de unde vor veni si bani de la televiziuni, vor mai veni si sponsori, si multe abonamente.Nu cred ca Roger, Ubbink sau chiar David o vor musca pentru un salariu mai mare decat la UTA, daca nu vor juca.Da il dam pe Roger la CFR, dar la schimb cu Omrani si inca doi pe langa el.CFR l-a luat pe Denis Rusu si el saracul nu figureaza nici macar in lotul largit al CFR-ului.Ubbik de-abea a venit la UTA si deja are oferte.David este tanar,cu potential, cu fizic, cu simt si pofta de gol, este normal sa fie curtat de echipe mai bune.
      Solutia – nu vindem nimic pana nu ajungem in play-off, pana nu se termina campionatul 2021-2022.Eventual mai negociem cu baietii salariul si prelungirea de contract.Daca ne gandim la viitor trebuie investit.Nu cred ca pentru niste bani in plus niste jucatori ar renunta sa mai joace fotbal si sa fie rezerve de lux la alte echipe, cel putin in campionatul nostru.Hai sa joace la UTA si sa faca performanta la Arad.

      0
      0
      1. Va spun un lucru ,care ar putea sa supere, daca azi ar veni Man inapoi la UTA,ar fi un oarecare, la fel daca s-ar intoarce Denis Rusu, ar avea soarta lui Adi Petre.Vezi si la Negoescu, rezerva eterna nefolosita in Liga 2 la Metaloglobus, vezi la Oroian , etc.
        Dar in acelasi timp am renuntat la Horatiu Moldovan, la Hlistei, la Stahl, etc.
        Hai sa pastram ce avem, sa-l jucam pe Mercioiu, pe Isac, sa-si revina Hrezdac, plus ca mai sunt si altii de viitor

        0
        0
      2. Nu inteleg de ce nu este mai mult jucat Bustea, are calitate, are sut ,joaca pe mai multe posturi ?
        Cred ca dupa penitenta de 2 etape , cel putin la Mioveni sa il vedem pe Batha si pe Erico dar cu pofta de joc si de gol !
        Daca terminam turul cu 29 de puncte aproape avem asigurat locul in play-off, numai sa nu vindem degeaba jucatori in mercatto.

        0
        0
      3. As face o paralela intre 3 jucatori care au trecut pe la UTA :
        Denis Rusu, venit de la Lipova, nascut i Bihor, copil sarac , cu talent nativ , promovat de Laszlo Balint in prima echipa in Liga 1, nu stiu cine a fost impresarul sau, dar nici nu prinde lotul unde este, Negoescu, cumparat de UTA la grila, talent , cu caterinci de Bucuresti,de cocalar, a plecat la el la Bucuresti , ca sa faca tusa la Metaloglobus, David Miculescu, copil de fotbalist, fiul lui Vali Miculescu, fara probleme financiare, cu talent, cu realizari la Arad, la UTA, vezi ca merge mai departe, are succes si va avea viitor.Vezi ce inseamna familia, increderea in tine.Cred ca de fapt primul promoter al lui David este tatal sau, in colaborare cu impresarul.Vali Miculescu a fost un jucator de fotbal care a dat multe goluri pentru UTA,dar David l-a depasit, este mai fotbalist decat tatal sau.Succes David !

        0
        0
  7. Uitați-vă ce face Isfan la Fc Arges e decisiv la fel si Dumitru de la ei care e al FCSB-ului, Miculescu e mai bun ca amandoi dar daca pleaca de la noi nu avem solutie Under de aceeași valoare asta e marea problema. Sperante ar fi la Simon, Negoescu, Mercioiu dar pana sa confirme e cale lungă.

    0
    0
    1. ce ar fi daca clubul UTA ar colabora la transferuri si cu impresarul Sarmasan ? Si el are in portofoliu foarte multi jucatori talentati, de perspectiva si unii chiar cu experienta.Nu inteleg aceasta exclusivitate pentru Bogdan Apostu, de altfel om care isi face meseria din care traieste de fapt.La o adica trebuie sa primeze interesul clubului, cu colaborarile de rigoare ,astfel incat toata lumea sa fie multumita din toate punctele de vedere, calitativ, sportiv, financiar, atat clubul ,cat si jucatorii , cat si agentii jucatorilor.Conteaza mult pentru un club continuitatea, mai ales pentru antrenori si jucatori.Sa reuseasca sa isi faca ciclul de 3-4 ani pentru a forma o echipa omogena, un schelet de 7-8 jucatori de baza, de valoare, sa se imprime automatismele in relatiile de joc, indiferent de adversar, tu sa-ti impui jocul tau.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button