UTA Arad

Investitorii arădeni cer înțelegere și răbdare din partea suporterilor la reluarea negocierilor pentru preluarea UTA-ei!





Pentru a doua oară astăzi, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudolf Vizental au semnat un comunicat de presă, în care țin la curent suflarea utistă cu privire la intențiile lor. După ce dimineață s-au arătat, la rândul lor, dispuși să reia negocierile cu Alexandru Meszar (care făcuse primul pas în acest sens aseară), grupul de investitori care se autotintiluează ”UTA NextGen” au dat mici detalii de la întâlnirea avută la Primărie, la invitația lui Călin Bibarț. În final, oamenii de afaceri arădeni solicită înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei. Din informațiile noastre, negocierile, care de această dată se vor purta prin firme de avocatură, nu ar trebui să dureze mai mult de trei săptămâni – lună de zile, ținând cont de stadiul avansat la care au rămas pe 15 iunie.

Mai jos aveți comunicatul dat de investitorii arădeni interesați de preluarea UTA-ei în această seară:

”Pentru UTA

În urma discuțiilor purtate astăzi la Primăria Arad, mediate de primarul Calin Bibarț, la care a participat Dan Proca – președintele SCU, Alexandru Meszar – reprezentatul UTA Arad, Marius Grada și avocatul Radu Buda – din partea grupului de investitori, s-a stabilit continuarea discuțiilor dintre cele doua părți. 

Detaliile pentru finalizarea tranzacției vor fi stabilite de avocații celor doua părți – Lanevschi&Lanevschi din partea clubului UTA, respectiv Av Radu Buda si Costas, Negru&Asociatii – din partea grupului de investitori UTA NextGen.

Având în vedere negocierile punctuale care vor fi purtate de casele de avocatură amintite mai sus, rugăm înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei.

Pentru noi doar UTA contează!”

15 comentarii

  1. Întrebare: banii din vânzarea tricourilor, insignelor șepcilor etc. intra in bugetul clubului? Și dacă da, in ce procent? Haideți, daca tot o arde Mister Sanyi cu transparenta…

    0
    0
  2. Și încă ceva, daca tot se cere transparenta.
    Cate sute de mii de euro , in ultimii zece ani ,din bani publici a primit clubul Atletico pentru organizarea Cupei cu același nume. Arad, evident.
    Aproape 30000 de euro la ultima ediție, spun gurile rele. Pentru? O medalie și o diplomă?

    0
    0
    1. Anonim asta este Bulumac ,saracu el nu are nici un fel de realizări dar are scopul de a discredita mereu !
      Un trup tânăr intr-o minte cuprinsă de obiceiuri bătrânești !
      Bulu băgate la primărie sa mai realizezi “nimic”

      0
      0
    2. O fi Bulumac sau nu daca copiii nu u primit nici macar o sticla de apa de la organizatori unde au s-au cheltuit banii, mi se pare delapidare de fonduri.

      0
      0
  3. Cam asta se intâmplă când un om se lasă imbătat de putere și ajunge să se compare cu Baronul, iși pune suporterii in cap, război imposibil de câștigat.
    Bine, măcar, că le-a venit mintea pe final și cedează.

    0
    0
  4. Cred că ar fi cazul să nu mai tot incriminăm pe unul sau altul, cel puțin până la sf negocierilor. Acum e nevoie de liniște și multă minte.

    0
    0
  5. povestea cu BARONU,BIBERONU , FARAONU,cei 4 muschetari si casuta de pe revolutiei 75,e hitul verii si cel mai bun basm de adormit copii,ever,,,fratii GRIMM ar muri de invidie,…

    0
    0
  6. O intrebare . Nu era totul negociat si stabilit ? Mi se pare ca se arunca pisica moarta dintr-o parte in alta

    0
    0
  7. Citesc tot timpul, comentez rar dar:
    Cei care semneaza Anonim, Red Force, Ovidiu, Utist sau Leon cu sucurile nu aveau comentarii la cum rata Hora sau apara Iacob – brusc au devenit extrem interesati …de anti Meszar si pro 4 investitori…
    Poate unii sunt dusi cu pluta…dar nu toti.
    Nimanui nu-i place implicarea politicului dar fara Meszar si banii primariei din ultimii 9 ani – UTA se lupta acum macar cu prietenii de la Poli – care in C si care in B?

    0
    0
    1. Prin comentariul făcut de tine si prin voturile primite ai raspuns , la o întrebare pe care multi si-o pun, si anume cum de aproape 20 de ani Falca cu slehta lui de mafioti castiga alegerile, sau altfel spus, a furat, dar a si făcut ceva

      0
      0
  8. Nu mai conteaza ce a fost, mai important e sa ne pregatim in liniste de ceea ce urmeaza!
    Bateti palma si pentru inca un atacant de valoare !
    Haide UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button