UTA Arad

Între buturi și cu FC U Craiova, Balauru nu consideră că a avut vină la golul din Giulești: „O traiectorie ciudată, mingea pur și simplu m-a ocolit!”





Dragoș Balauru a revenit în poarta UTA-ei la eșecul cu 1-0 din Giulești, contra Rapidului și are mari șanse să apere din nou vineri seară, de la ora 21:30, când arădenii o întâlnesc pe FC U Craiova pe arena „Francisc Neuman”. Vicecăpitanul Florin Iacob are în continuare probleme la nervul sciatic și nu s-a antrenat în grup în această săptămână. „Nu am de unde să știu dacă o evoluție bună și în meciul de vineri îmi va asigura un loc de titular pe o perioadă mai lungă, Mister știe cel mai bine. Eu când intru pe teren vreau să îmi fac treaba cât mai bine, să îmi ajut echipa atât cât pot, iar decizia de titularizare îi aparține antrenorului”, consideră Balauru.

După șase etape, arădenii și oltenii au același număr de puncte, 7, așadar disputa se anunță una interesantă, având în vedere și stilul de joc al celor doi antrenori. „Nu știu dacă putem să spunem că FC U Craiova este o echipă periculoasă, doar că, într-adevăr, în acest moment este o echipă care joacă fotbal. Și anul trecut au făcut la fel, parcă acum sunt într-o perioadă bună, iar nouă ne convin echipele care joacă. Probabil, va fi un meci frumos, un meci spectaculos, deschis. Așteptăm să vedem rezultatul final”, a menționat apărătorul buturilor utiste.

Duminică, la o zi după eșecul din Capitală, presa centrală vorbea despre un conflict în vestiarul UTA-ei. „Acel subiect apărut în presă a fost stins foarte repede, iar atmosfera în vestiar este la fel ca și până acum, o atmosferă bună. Niciodată nu au fost probleme, nu știu de unde au apărut aceste discuții, pentru că noi chiar avem un grup foarte bun, cu niște băieți de mare caracter”, susține Dragoș Balauru.

În Giulești, experimentatul goalkeeper a fost învins de Junior Morais cu un șut de la distanță. „Toată lumea vede altfel situația. De obicei, după fiecare meci îmi fac o analiză, am ajuns la o experiență și știu când am greșit, știu când sunt vinovat. La acel șut a fost ceva neașteptat, a fost o execuție bună, iar mingea, din nefericire pentru mine, a căpătat o traiectorie foarte ciudată. Nu știu ce s-a văzut la televizor sau din reluări, eu am simțit altfel în teren. Pot spune că acea minge pur și simplu m-a ocolit. Într-adevăr, a fost o distanță de la care multă lume poate să mă acuze și să îmi impună o parte din vină la acel gol, dar eu chiar nu m-am simțit vinovat, nu am fost supărat după acel gol”, mai spune Balauru.

Din martie 2020, Balauru a jucat în 18 partide pentru UTA în toate competițiile, iar în 7 dintre ele nu a încasat gol.

11 comentarii

  1. Balauru are valoarea, măcar a vinului vechi. Momente de joc ardente nu apar instant. La gol el pierde secunde, nu greșește tehnic. E aproape de respingere. Portarii care aduc puncte, cu experienta se arcuiesc la șutul cu efect, deși pleacă inițial pe alta traiectorie. Asta este ce se cere oamenilor cu experienta. Balauru e i stare de asa ceva, conexiunea la meci e obligatorie. Senzația finala e ca dormi în poarta,, Nedrept !!

    0
    0
  2. La reluări se vede clar că Balaurul nu avea ce sa mai facă ,un șut bun cu care Morais nu se va mai intilni ! Și eu am spus că a fost orb la acel șut dar la reluări mi-am dat seama că nu avea ce sa facă Balauru.

    0
    0
  3. Mititelu. Banul personal irosit, doare mai mult ca banul primăriei.!! Ce avertisment mai verde e posibil ? Jucătorii străini nu fac diferența. Oltenilor le lipsește mana dreapta, Bauza. Asta nu înseamnă că nu pot lovi cu stânga. Compagno. Un italian care dorește meniu de serie A. În rest, jucători de linie moderata. Poate un portar emotiv ca joaca pe Neuman.. UTA obligata sa respecte linia pozitiva de jocuri acasă.. Lupta sportiva pe gazonul tineretului iubitor de muzica buna, poate atinge unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale începutului de sezon. Eu ca vechi soldat care simte pericolul unui astfel de meci invoc spiritile lui Țîrlea senior,, Kapas și dintre trăitori celebri, dragului Hristos Metkas. Hai UTA și victorie.!!

    0
    0
  4. Pe o singura reluare cadrata chiar pe poarta , sa vazut clar ca Balauru a facut in momentul sutului o scurta topaiala spre dreapta lui cu ambele picioare , plonjonul ulterior a fost din pacate insuficient sa mai ajunga mingea . Daca statea pe loc ajungea balonul , dar fiind mascat nu a stiut exact nici el cum vine balonul spre poarta …

    0
    0
  5. D-le IONESCU GAVRILA, nu este normal sa te iei pe nedrept de BALAURU,vezi doamne ca, el dormea in poarta !!! Nu este corect din partea dumneata sa il jignesti !!! Dumneata ni ai vazut pe reluari ca, el a fost mascat de fundasi si MORAIS ala a prins un sut foarte bun,mingea capatand o traiectorie curioasa ? Dar de ce nu vorbiti si de mingiile scoase de el care scria gol pt. Rapid s-au de centrarea foarte buna data de el in min. de prelungire cand Vukcevici era sa egaleze ?

    0
    0
  6. D-ul Nelu, nu ai prins spilul final în care zic ca e NEDREPT sa acuzi. Pe de alta parte ați simțit un reproș mascat. Nu ai voie la 30 de ani sa primești gol de la 30 de metri. Asta cu mascatul cu traiectoria înșelătoare, nu rezista la un contract de 6, 7 mii de euro. Ești inima echipei ca portar. Apropo de Moldovan care la un punct, a mai pus doua. Locul echipei spune multe.

    0
    0
  7. Pai atuncea, de ce nu spuneti d-le GAVRILA ca, etapa trecuta,mult laudatul de dumneavoastra MOLDOVAN,a gresit mai grav la sutul lui Grozav de la Petrolul decat Balauru ? Si daca are 30 de ani ,nu este spaidemen sa le apere pe toate,a fost un sut foarte puternic cu efect !!! Si apoi, nu este normal sa va luati de salariul omului cat are pt. ca, Balauru este un om serios si isi face meseria constiincios ,deci in concluzie eu nu ii dau nicio vina la golul primit in Giulesti !!!

    0
    0
  8. Dacă era plasat mai pe centrul porții
    …acum e târziu și nu au rost comentariile! Eu as începe cu Mociu și nu as mai fi nevoit să bag catastrofa Isac

    0
    0
  9. Nu stiu ce se intampla cu ISAK de joaca slab de la un timp ? Ar trebui sa fie intr-o forma sportiva buna pt. varsta tanara pe care o are si experienta de cativa ani pe care o are la UTA. !!! Poate isi revine.

    0
    0
  10. Am spus ,scriu si repet..Balaur maxim 10-15% vina…Sutul lui Moraes a fost pur si simplu ceva care nu va mai reusi in veci…Sutul a plecat spre stanga,apoi a luat o traiectorie spre dreapta…Problema a fost ca absolut nimeni nu a iesit la intampinare,blocaj…Inchizatorii,recuperatorii,erau lipsa…Nu mai loviti in Isac,va rog…Este interpus mereu pe niste posturi ciudate lui..Ba inchizator,ba in spatele varfului…Clar ca nu reuseste sa se adapteze brusc…Rabdare cu el,la fel cum a fost pe Miculescu,ani si ani…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button