ACB IneuCrisul Chisineu-CrișProgresul PecicaȘoimii Lipova

(Și) Sabău ajunge lângă „Știli” la Lipova, Pecica a mai legitimat doi jucători ai UTA-ei!





Mutare importantă pentru Șoimii Lipova cu două zile înainte de debutul sezonului Ligii a 3-a. După mijlocașii Sebastian Susan și Daniel Clej, Adrian Abrudean l-a convins și pe Sergiu Sabău să-l însoțească în noua sa aventură. Singura diferență este că fundașul de 22 de ani nu vine direct de la Crișul Chișineu Criș, ci de la CS Dumbrăvița, formație cu care a și debutat în Liga 2-a chiar în prima etapă, în victoria timișenilor de la Târgu Jiu. Totodată, lipovanii au renunțat la Bârlovean, care s-a întors la Pobeda Star Bîșnov.

Din câte se pare, Crișul nu a reușit să-l legitimeze pentru meciul de mâine, de la Pecica, pe basarabeanul Denis Janu, în timp ce echipa gazdă a luat alți doi jucător de la sora mai mare. Mijlocașii utiști, Denis Hrezdac și Andrei Șerăngău, vor putea juca la Progresul în această toamnă. În special Hrezdac e așteptat pe gazon cel mai repede în luna octombrie, el operându-se de curând de menisc.

Așadar, mâine avem primele meciuri oficiale în noul sezon al eșalonului terț, iar arădenele care intră în scenă, de la ora 18 sunt:

Progresul Pecica – Crişul Chişineu Criş

Arbitri: Răzvan Lădar – Ioan Cozorici (ambii din Zalău), Adrian Iancău (Derșida – Sălaj). Observatori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara), Ionel Poclid (Timişoara)

ACB Ineu – Avântul Periam

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Marius Matica, Cătălin Urs (ambii din Oradea). Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocşa), Petru Boroș (Oradea)

FOTO: Costel Șerban

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button