Alte sporturi

Arădeanca Maria Mateaș a triumfat în proba de dublu la „Hai Cup”





Arădeanca Maria Mateaș a avut o nouă prestație excelentă la competiția internațională de la terenurile Tenis Profi din Arad. La „Hai Cup”, pe lângă reprezentanții României, au mai participat tenismeni din Bulgaria, Belgia, Germania, Ungaria, Serbia, Italia, Ucraina, Marea Britanie, Slovacia, Cehia.

Mateaș și Boian au trecut de trei perechi românești pentru a câștiga titlul. Talentatele tenismene au intrat direct în turul doi, învingându-le pe Buzner și Filip cu 6-2, 6-1, apoi pe Mihaila și Rus cu 6-1, 6-2. În finală a fost 6-0, 6-3 pentru favoritele 2 cu Labib și Preda.

La simplu, Mateaș le-a învins pe Neacsu, cu 6-0, 6-3 și pe bulgăroaica Rangelova (favorită 7), cu 7-6(5), 7-5. S-a oprit în sferturi după 2-6, 0-6 cu, Boian, principala favorită, care a pierdut finala în trei seturi, 7-5, 4-6, 5-7 cu Andreea Olariu (wild-card).

Medeea Fereștean, o altă arădeancă din concursul la simplu, s-a impus cu 6-4, 6-3 cu Ungur, dar a cedat în turul secund cu Preda (fav. 3), 1-6, 2-6.

La băieți, Ayan Coman (wild-card) a fost învins de britanicul Drake (5) cu 6-0, 6-1. Cehul Krystof Vymazal a câștigat competiția după 6-4, 6-0 în finala cu Lucian Andrei. Cei doi au făcut pereche la dublu, luând trofeul după 6-1, 7-5 în finala cu Drake și Sykora (Marea Britanie/Slovacia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button