ACB IneuGloria LT Cermei

Ineul și Cermeiul au mișcat cu câte un punct clasamentul în C8! Sculici: „Nu știu de ce suntem așa păcătoși” v.s. Todea: „Dezamăgit de echipa mea” +FOTO





Ca și în tur, ACB Ineu și Gloria Lunca Teuz Cermei și-au împărțit punctele după același rezultat: 1-1. Nu a mai fost, totuși, dramatismul din luna septembrie, când Florea a egalat pentru „alb-albaștrii” în penultimul minut de joc. De această dată, golurile au venit rapid, în prima repriză, la puțină distanță unul de celălalt. Au marcat cele două „vârfuri”, Toure, în minutul 14, respectiv Șimăndan, 7 minute mai târziu. Situații au mai fost și de-o parte și de cealaltă, dar tabela nu s-a mai schimbat până la ultimul fluier al arbitrului.

Sculici: „Ambele echipe au luptat, au dat tot ce au putut pe acest teren foarte greu”

Ineul leagă a treia remiză la rând, după rezultatele albe cu Crișul și Buziaș. „Ne-am dorit să câștigăm. Dacă intra lovitura liberă sau pe final dacă ar fi marcat Toure, din 7 metri, acolo am fost aproape. Având în vedere condițiile meteo, ambele echipe au luptat, au dat tot ce au putut pe acest teren foarte greu. A fost un meci bun, până la urmă, destul de spectaculos, dar nu știu de ce suntem așa păcătoși. Pe lângă problemele pe care le-am avut a mai contat și suspendarea lui Banam, apoi Șerban a ieșit accidentat la laba piciorului. Asta este, mergem mai departe, mai avem două partide”, a fost concluzia succintă a lui Cristian Sculici, care a prezentat condoleanțele în numele celor de la ACB Ineu pentru familia fotoreporterului Viorel Muscă: „E o zi tristă pentru sportul arădean, nea’ Vio o să rămână în memoria noastră, a tuturor, o să-i simțim lipsa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Todea: „Tot respectul pentru Ineu, o echipă decimată ne-a pus probleme”

Cermeiul leagă succesul cu Pecica cu remiza de la Ineu și o lasă pe Avântul Periam de una singură pe ultimul loc, la un punct în spate. „Să zicem că suntem mulțumiți, că e un punct care se acumulează în clasament. Pe de altă parte, eu sunt total nemulțumit de cum ne-am prezentat astăzi, de faptul că Ineul, o echipă decimată, ne-a pus probleme. A reușit să marcheze, tot respectul pentru ei, bravo lor. Nu vreau să le iau din merite și nu vreau să vorbesc așa mult despre ei, dar eu sunt total dezamăgit de ceea ce am văzut la echipa mea. Au fost câteva faze de poartă mai puțin reușite, dar terenul a fost foarte rău, nu s-a putut pasa, alerga, a fost mult noroi. De luni sau de marți, de la antrenamente, am vorbit cu ei și le-am spus că așa va fi, pentru că ne-am informat de condițiile meteo. Am vorbit despre aspectul acesta, că va fi un meci de luptă și că trebuie să ne așteptăm cu toate meciurile de acum încolo, având în vedere condițiile meteo. Mai sunt două etape de jucat, suntem în noiembrie-decembrie, e normal să jucăm și în astfel de condiții și trebuie să fim pregătiți pentru orice”, a punctat Cristian Todea. „Dulăul” a crescut cu fotografiile lui Viorel Muscă, fotoreporterul care s-a stins astăzi la vârsta de 71 de ani. „L-am apreciat enorm pe nea’ Vio, ca profesionist, ca om, nu-mi vine să cred că vorbim la trecut de el. În numele clubului din Cermei transmitem sincere condoleanțe familei îndoliate, sportul arădean va fi mult mai sărac fără el”,  a mai transmis Todea.

Weekendul ce vine, Ineul are o deplasare de risc maxim la Reșița, în timp ce formația din Cermei o găzduiește pe Pobeda Star Bîșnov.

Galerie foto de la partida ACB Ineu – Gloria LT Cermei, scor 1-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button