UTA Arad

Keseru și Ubbink arată o altă față cu Balint, dar Postolachi? „Pentru un jucător de atac e important să aibă cifre, dar îl văd determinat, concentrat”





De când a revenit la Arad, Laszlo Balint a avut – oarecum – sarcina să-i recupereze pe Claudiu Keseru și Desley Ubbink, fotbaliști care au contraperformat sub comanda lui Ilie Poenaru. Mai mult, olandezul a și fost exclus din lot de fostul tehnician, iar Balint l-a titularizat în două dintre cele trei partide oficiale disputate sub comanda sa. Iar cifrele celor doi fotbaliști au fost pozitive. Keseru a reușit „dubla” la Buzău, în Cupa României, a marcat și cu Voluntariul, în timp ce Ubbink a oferit un „assist” și a inițiat două dintre fazele încheiate cu goluri pentru echipa sa.

Pe de altă parte, însă, Virgiliu Postolachi, nimeni altul decât golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne” (cu 5 reușite), a rămas într-un con de umbră. Internaționalul basarabean nu mai marchează în Superligă de la meciul cu Hermannstadt, de pe 17 septembrie, din etapa a 11-a, având – totuși – un gol în Cupă, în acel 2-2 de pe teren propriu cu FCSB, de pe 19 octombrie. „E clar că pentru un jucător de atac e important să aibă reușite, să aibă cifre, dar tot ce pot spune este că atitudinea, determinarea lui Posto e la fel ca a fiecărui jucător, la nivel maxim în fiecare zi. Își dorește foarte mult, în primul rând să ajute echipa și ăsta este un aspect extrem de important. A fost și la națională, nu s-a întors cu un tonus mental foarte bun. Nu știu dacă pute spune că au fost două meciuri total nereușite pentru el și colegii lui, dar – oricum – două meciuri ce nu prind bine mentalului vreunui jucător. Dar, a avut și el câteva zile libere și îl văd foarte concentrat pe ceea ce avem de făcut în această săptămână, ca să să fim cât se poate de bine pregătiți la ora meciului cu Sepsi”, a menționat Laszlo Balint.

În condițiile probabilei absențe a lui Ubbink, contra lui Sepsi, stafful tehnic al arădenilor e tentat să opteze tot pentru două „vârfuri”, Keseru și Postolachi ce le-au pus destule probleme celor de la Voluntari în urmă cu trei săptămâni. Nigerianul Godwin, autor și el a trei goluri în meciurile de verificare cu Vojvodina și OFK Vrsac, e și el o soluție ce poate veni de pe bancă.

3 comentarii

  1. Vineri trebuie să câștigăm, voință, ambiție, noi vă vom susține băieți, păcat de cascini, era un bun coordonator din toate punctele de vedere, forza uta oriunde, oricând ?️

    0
    0
  2. Chiar daca UTA. noastra intalneste un adversar dificil Sepsi, trebuie ca, baietii sa se ambitioneze la maxim si sa castige neaparat acest meci atat de important !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button