Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Ceala și „Stranierii Arădeni” au respectat tradiția





Ca de fiecare dată în preajma Crăciunului, Liviu Vilagoș și FC Ceala, cea mai veche echipă de minifotbal a Aradului, i-au invitat pe „stranierii” noștri la un meci amical.

Cristi Panin, cu echipamentul naționalei pe post de talisman, căpitanul medișean Cristi Todea, îndemnat să spună „Finanțe!” la fotografia de grup, utistul Radu Mărginean, plus Norbi Varga și Sorin Botiș, lideri în liga secundă maghiară cu Bekescsaba, au răspuns prezent pentru meciul jucat la Complexul Serie A (Bendea). Efectivul a fost întinerit cu portarul Raul Vaida și cu Nicholas Stupar, care a început curajos meciul în fața tatălui său.

La FC Ceala, Vilagos și Gabriel Optiz i-au avut alături pe Romică Nemeth – Raoul Burtea, Dan Mănăilă, Dan Oprescu, Nelu Beserman, Dan Stupar, Claudiu Uzum, Puiu Mihuța, Mircea Amza, Ionuț Piroc și Ciprian Chira.  Meciul a fost arbitrat de Roland Opitz.

Cu toată lumea în vervă și bine dispusă, s-a jucat frumos, foarte frumos și nu e nicio exagerare când meciul e rezumat la cuvântul „spectacol”. S-a încheiat 10-9 pentru „Stranieri”, apoi ambele trupe s-au retras la stadionul Francisc Neuman, pentru repriza poveștilor.

A fost a doua întâlnire din 2012 pentru Ceala și „Stranieri”, după cea din vară, iar despre formația condusă de Liviu Vilagoș trebuie spus că luna trecută a aniversat al 31-lea an de existență și a marcat momentul printr-o super-petrecere, cu mentalistul Cristian Gog pe post de invitat special!

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button