Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Au trecut 40 de zile de la moartea lui Ionuţ Leac





http://sportarad.ro/wp-content/uploads/2013/02/leac.jpg

 

Cât patru etape de campionat. Atât a trecut de când fostul fotbalist, antrenor şi om de fotbal, Ionuţ Leac şi-a încheiat  contractul cu echipa „VIAŢA”. Un contract  pe care şi l-a respectat ad litteram. Sâmbătă, la Catedrala Ortodoxă din Podgoria, câţiva colegi de la AJF şi foşti coechipieri  au venit  să fie alături la parastasul organizat de soţie, cele două fiice, frate, gineri şi nepoţi.

Soarta, zic ateii, Dumnezeu, zic credincioşii, a făcut ce a făcut, încât colegii au venit în număr de 11. Exact ca o echipă de fotbal.

Portarul Gherghel, fundaşii  Negru, Vida şi Hamza, mijlocaşii, Bora, Gyengye, Domide şi Meţcas şi înaintaşii Vaczi, Vlad, Macavei.

Slujba preotului, în care  acesta a  rememorat aspecte din viaţa sportivă a lui Ionuţ,  şi  vocea deosebită a cantorului  au umplut  atmosfera   de evlavie.

Dumnezeu să-l odihnească!

 

 

Ioan Hamza

Un comentariu

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca!
    Soarta? Ateii nu zic soarta, pt ca asta inseamna sa creada in ceva, soarta = asa a fost sa fie, asa a fost scris… Scris unde? Inseamna ca exista ceva, cineva care iti scrie ….soarta!!!! Soarta, spunea un preot, e un cuvant derivat din slavona si insemna judecata lui Dumnezeu! Cum ajung oamenii la o anumita varsta si nu stiu nimic legat de Dumnezeu, vine moartea si ne trezim! 🙂 Dumnezeu sa-l ierte!
    A fost un om bun, un om care s-a implicat si a lasat ceva in urma!

    0
    0
  2. i au trecut prin mana multe generatii de copii si juniori este un om de caracter si de inalta tinuta morala chiar daca a fost un om simplu si in acelasi timp sofisticat!!!nea leac iti doresc sa cresti ingeri fotbalisti in echipa raiului!!dormi in pace!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button