UTA Arad

Popa: „Prea multe improvizații și greșeli personale, dar rezultatul e pozitiv. Cu un atacant de careu am fi câștigat azi!”





După 1-1, UTA în variantă Ionuț Popa a smuls un punct și la Balotești. Poate că așteptările erau mai mari de la o partidă cu o formație aflată sub arădeni în clasament, dar, la ce probleme de efectiv a avut „Bătrâna Doamnă” în acest meci, dar și felul cum au decurs lucrurile pe un teren foarte prost, remiza e pozitivă.

La final, directorul tehnic al „roș-albilor” a vorbit despre plusuri și minusuri în dipsuta de la Balotești, încheiată 2-2. „Probleme de lot și-au spus din plin cuvântul la acest meci. Practic, am improvizat în toate compartimentele, ne-am prezentat fără atacant de meserie azi. Dacă David Popa a și rămas acasă, la încălzire și Curtuiuș a acuzat dureri și am fost nevoiți să jucăm cu Buia vârf fals. Eu zic că dacă aveam un atacant de careu la dispoziție am fi câștigat. Pe de altă parte, am mai remarcat și destule greșeli personale din partea jucătorilor noștri. Nu numai la cele două goluri, dar și la alte faze. Dar, până la urmă, vorbim despre o echipă tânără, despre jucători de 18-19 ani, care au nevoie de meciuri în picioare și încredere din partea noastră”, a menționat experimentatul tehnician.

Întrebat dacă remiza poate fi considerată un rezultat pozitiv, „Mister” a adăugat: „Când nu pierzi, indiferent unde și împotriva cui joci, eu zic că faci un pas în față. Mai mic, e adevărat, dar în față. La pauză, chiar le-am spus jucătorilor să se mobilizeze că vor câștiga meciul, să aibă mai mult curaj, iar în repriza a doua eu zic că am dominat și am și reușit să și marcăm două goluri. Din păcate, am și greșit flagrant la reușita lor de 2-1, dar, ca și cu Hermannstadt, echipa a avut atitudine și a luptat până la final. Îi felicit pe jucători, deși știu că pot mult mai mult decât ceea ce au arătat astăzi”. 

Utiștii nu au fost susținuți de galerie la Balotești, iar Ionuț Popa a primit și el o etapă de răgaz, știindu-se că e contestat vehement de ultrașii arădeni. „Suporterii sunt sarea și piperul jocului de fotbal”, a fost singura remarcă a lui „Mister” pe acest subiect.

 

16 comentarii

  1. Liniste si pace fara mizerile din scu ,Popa poate să-si faca munca linistit .Felicitari echipei UTA.

    0
    0
  2. si cica vorba lor vor sa respecte pilonul suporyerilor!!!
    da corect si io asta vreau dar pilonul suporterilor nu inseamna aia 60-100 SCUtisti!!!
    cand o fost treaba cu „Salvam UTA” nu ati semnat doar voi 100 ci am semnat cu miile din oras toti suporteri UTA.
    voi trebe sa ne reprezentati pe toti suporterii UTA-ei nu sa faceti de cap cum vreti voi.
    Clubul UTA e pe primu loc nu orgolile voastre!!!
    De ce nu faceti un „socios” cu 3-4000 cati zic ca sunt suporteri a UTA-ei cu cotizatie simbolica de 10 lei pe an decedemplu si daca toti 4000 sau 5000 de socios ar semna petitia sa plece Popa atuncia as fi si io de acord asta a hotarat suporterii si asta e.
    Dar pana se haita vaita 50 100 SCUtece nu vad rostu de cecsa plece Mister

    0
    0
      1. Eu imi cumpar seminte gata decojite!Ca sa nu mai aiba SCU prin Proca,anostul Kid,musculosul care ne cheama pe interval,un paria,cate un Musetel,de comentat!Pe cat pariem ca nu vor risca inca odata sa se prezinte la meciul cu Afumati?In tot raul este si un bine!Trebuie sa fim multi suporteri adevarati,ca sa va dam peste gura!
        TaiPan,v-a asteptat cu drag la Balotesti,un exemplu de realist si om obiectiv!Prezenta mare,prin lipsa!Exista si suporteri prin tara care se disociaza de betivani!
        Recapitulare!Stati in continuare acasa!Oricum aplaudati doar cand este rost de cate o naveta de bere!
        Am sapat profund pe la Oradea si se pare ca dl.Bara a cesionat,nu cedat drepturi federative ale UTA-ei spre SCU!Pt ca despre palmares nu poate fi vorba!

        0
        0
  3. Se vede deja mana lu Popa 2 meciuri 2 puncte golaveraj 3-3 cu putin noroc se putea si mai bine dar cu mai mult ghibion si mai rau…
    dar cu Todea luam 0 pucte si golaveraj 0-5 in sus
    Amu sa aud galeria de SCUtece!!!
    Ciocu mic si la urmatoru meco acas sa sustina ekipa!!!

    0
    0
  4. Felicitari echipei ,si multam SCU ca nu ati mers la Balotesti sa ne faceti de ras cu scandarile voastre josnice!Aveti ce aveti cu Popa dar de ce bagati si familia in treaba asta?

    0
    0
      1. @Nimeni Altu!Poate ca vorbesti despre familia ta!De unde catadicsesti ca a altuia este urata?Parca spuneai altceva!
        A mea este frumoasa!Sustinem UTA,intelegem mereu conditiile actuale,cu bune si rele.Criticam,laudam…Ce doresti pana la urma?Ca doar zgandaresti pe aici!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button