Fotbal judetean

Trei din trei pentru „roș-albi”, acte rebele la „Vladi”: Victoria Felnac – CS Glogovăț 2-1





Disciplina a făcut în mare diferența dintre combatantele de azi, de la Felnac. Gazdele s-au bătut pentru fiecare minge, au respectat sarcinile de pe margine, pe când „Vladi” s-a bazat foarte mult pe individualitățile sale, iar pe final s-a lăsat pradă nervilor.

O perioadă de joc echilibrată a fost întreruptă în minutul 29 de golul de 1-0. Petcuț a bătut cu efect un corner, Ciornei nu a putut interveni și Geanîm, venit la colțul lung, și-a trecut în cont primul său gol pentru VI-FE. Exact 10 minute a durat avantajlul Felnacului, căci Renato Ardelean a punctat frumos, la colțul lung, după o acțiune colectivă a formației sale.

La 1-1, în repriza secundă s-a jucat pe contre, cu ocazii la ambele porți. R. Ardelean a avut și o bară, însă de marcat au făcut-o gazdele. Președintele-jucător, Oliver Felacichi, a centrat în careu și Pantea a comis henț. Maxim a transformat penalty-ul dictat de Deac și scorul devenea 2-1 din minutul 73. Felnacichi a ratat golul 3, pentru ca ultimele minute să fie foarte tensionate. După un meleu, Rotar și Cornea au fost eliminați, iar Maxim a ajuns și el mai repede la vestiare după al doilea avertisment al meciului. Dar, meciul s-a încheiat 9 contra 9, căci Renato Ardelean a ieșit pur și simplu de pe teren, iar Călin Dehelean nu a mai facut schimbare.

De altfel, foarte nervos și dezamăgit de cum au decurs lucrurile, antrenorul celor de la Glogovăț a plecat imediat după meci de la Felnac și nu a dorit să comenteze în niciun fel desfășurarea evenimentelor de azi. În schimb, Dani Șule are un parcurs perfect până acum pe banca „roș-albilor”, cu 9 puncte din tot atâtea posibile. „Trebuie să recunoaștem că formația adversă ne-a pus destule probleme, dar diferența s-a făcut la disciplină tactică și determinare. Băieții au respectat ceea ce am discutat la antrenamente, iar rezultatul ne-a premiat. Dincolo de puncte, obiectivul nostru este acela de a juca un fotbal cât mai frumos, iar până acum semnalele sunt bune. Vrem să creștem de la meci la meci, mai ales că jucătorii se implică, vin la antrenamente și formează un grup frumos”, a menționat noul tehnician al lui VI-FE, care a insistat și pentru legitimarea fostului nădlăcan, Ștefan Gyebnar.

Formații:

Felnac: Dolga – Iercan, C. Vidican, Rotar, Al. Sabău (P. Trifan) – Onețiu, Adam – P. Bogdan (46 Gyebnar), Maxim, Geanîm – G. Petcuț (86 Baroti)

Glogovăț: Ciornei – Neag (86 Albulescu), Mariș, Pantea, Ruja – Blănaru, S. Popa (46 Gornic) – Danciu (46 Doboș), R. Ardelean, Coșa – Corne.

Arbitri: Ionel Deac – Andrei Pâslaru, Sebastian Pantea. Observatori AJF: Gabor Biro, Ioan Hamza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button