UTA Academie

Juniorii UTA-ei pregătesc noua stagiune la Mallnitz





Dacă Ionuț Popa nu a dorit să-și deplaseze echipa în Austria pentru cantonamentul de vară, nu același lucru se va întâmpla cu grupele de juniori ale „Bătrânei Doamne”. Pensiunea UHL din stațiunea montană Mallnitz a fost închiriată de tinerele talente „roș-albe” pe toată durata luna iulie.

Prima care va transpira în Țara lui Mozart este UTA 2007, pregătită de Cristian Țigan. Aceasta pleacă chiar azi la Mallnitz, unde își va încărca bateriile până pe 13 iulie. Atunci va rândul utiștilor de la grupele 2002 (antrenor Mircea Aslău) și 2001 (antrenori Sandu Gaica și Adi Ungur) să preia ștafeta, pentru ca ultima serie să fie asigurată de UTA 2006 (antrenor Sorin Botiș) și UTA Under 19, pregătită de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Vă reamintim că UTA a ales Mallnitzul, respectiv pensiunea patronată de Marcel Pușcaș, începând cu vara anului 2014. Atunci, a pregătit stagiunea de Liga 3-a, încununată cu mult dorita promovare. Este prima vară în care prima echipă a Campioanei Provinciei nu merge în Țara lui Mozart, Popa preferând un mini-cantonament pe plan local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button