UTA Arad

UTA s-a încălzit pentru Poli cu o „manita” administrată Ineului, juniorul Miculescu – printre marcatori





După o excursie la Beliu, unde a și inaugurat noul stadion al divizionarei a cincea, UTA a invitat-o la Sânnicolau Mic pe CS Ineu pentru testul săptămânal programat de Ionuț Popa. Pe arena „Banatul” s-au jucat trei reprize a câte 30 de minute, iar „roș-albii” s-au impus cu 5-0 în fața prim divizionarei județene pregătită de Cristi Sculici.

Față de partida cu Energeticianul lângă Denis Hrezdac, în primul „unsprezece” utist a apărut și David Miculescu, iar internaționalul Under 18 a fost cel care a deschis scorul după 20 de minute. Elevul lui Gaica și Ungur a marcat cu un șut la colțul lung din 14 metri dreapta. 2-0 s-a făcut în actul secund, mai precis în minutul 40. Atunci Suslak a executat un corner de pe dreapta, Manea a deviat din 6 metri în stânga careului mic, de unde Pop a înscris cu o lovitură de cap prea puternică pentru intervenția lui Iacob.

Aveau să treacă alte 15 minute pentru un nou gol al „Bătrânei Doamne”.  Pop l-a deschis pe Petra, care a pătruns în suprafața de pedeapsă și a înscris pe lângă portar din 6 metri ușor dreapta. A înscris și Vădrariu cu 7 minute înainte de ultimul fluier, cu șut lângă bară, din 12 metri ușor stânga, după o acțiune la care au contribuit Costin, Petra și Rus. Concluzia a scris-o chiar Cipri Rus, în minutul 87, după ce a driblat un fundaș și a fentat și portarul.

Formații:

UTA (prima repriză): Orlic – Dan, Benga, Copaci, Suslak – Cubleșan, Hrezdac, Coulibaly, Janos – Popa, Miculescu.

UTA (repriza a doua): Zamfir – Costin, Manea, Copaci, Suslak – Mateucă, Isac, Oprea, A. Iuga – Petra, Pop.

UTA (repriza a treia): Orlic – R. Iuga, Manea, Benga, Copaci – Oprea, Coulibaly – Costin, Petra, Vădrariu – Rus.

Ineu: Iacob – Voștinar, Karmanoczky, Balint, Hulbăr – Zdrențan – Denis Mâneran, Balaci, Belei, Dan Mâneran – Spătaru. Au mai jucat: Pușcaș – Ponta, Dragoș, Șerban, Țica, Jilavu, Jurj.

6 comentarii

  1. Sa între Miculescu măcar 20 de minute, și sa marcheze la fel ca și Chitescu acu-s 16 ani(incredibil ce trece timpul, și noi tot în b) sa le arate semnul ala sa tacă galerie violaților

    0
    0
      1. @Dan…cine joaca rolul lui Jeremy,zici?Dar conteaza?Doar sa-l joace careva!Oricare dintre cei care vor intra pe teren in echipa UTA-ei….
        Sau cezi ca este important cine marcheaza?Sa marcheze inclusiv portarul,daca poate!
        Iti reamintesti cum a iesit Sahtior-ul lui Lucescu din cupe impotriva Valenciei?
        Cine i-a calificat pe spanioli?Da,da..portarul Palop,gol cu capul in ultimul minut,acasa la Sahtior!Cred ca M.Lucescu are si acum cosmaruri…..
        Asa ca nu conteaza cine ar putea marca,doar sa marcam!!!!
        Hai UTA!”Un mesaj de la Arad….”
        Nu rupem noi acum gura targului,dupa ultimele prestatii,dar nici ASU!Asa ca:pe cai baieti!Se poate!

        0
        0
    1. Mmmmda @Dacian!!!Sa-ti fie gura aurita!Mi-ai citit gandurile!Dar sa vedem cine va fi in lot si cine vor fi titularii…(?)
      Asa sa fie!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button