UTA Arad

Matei – la a doua șansă în „alb-roșu”, și-a încheiat „Bătrâna Doamnă” campania de transferuri?





Pe ultima listă a „disponibilizărilor” dată publicității de UTA chiar înainte de Crăciun se afla și Cristinel Matei. Ulterior, mijlocașul de 22 de ani s-a prezentat la reunire, s-a pregătit cot la cot cu colegii săi, iar antrenorii arădeni au decis să-i mai dea o șansă.

În partidele amicale nu a rupt gura târgului, iar Cristian Păcurar are și o explicație. „Matei este în primul rând un jucător tânăr, noi avem încredere în el. Are, însă, o mică problemă. Se vede la el cu ochiul liber diferența dintre antrenament și joc. La antrenament este de multe ori fantastic, în schimb la meciuri nu mai e același. Probabil se inhibă, probabil vrea prea mult să-și demonstreze calitățile în timpul jocului și nu-i prea iese. Am vorbit și personal cu el pe această temă și am realizat că-și dorește foarte mult să elimine această problemă a sa. Oricum, în ultima perioadă l-am văzut chiar bine pe Cristi și asta nu o spun doar așa pentru a-i ridica lui moralul”, susține „secundul” arădenilor.

Odată cu transferul lui Alex Ciucur, UTA ar putea pune punct campaniei de transferuri, deși ar mai avea la dispoziție 4 zile. În plus, fotbaliștii liberi de contract pot fi legitimați oricând. „Teoretic, ar fi posibile mici mișcări, poate mai degrabă la capitolul plecări, respectiv împrumuturi ai unor jucători tineri la echipe la care să joace constant. Știu că la un moment dat s-a vorbit de încă un atacant la UTA, dar trebuie văzut dacă mai avem de unde și pe cine lua acum și dacă acel cineva e și el compatibil cu ceea ce ne dorim noi. În acest moment, avem două numere 9 în echipă, respectiv Cipri Rus și David Popa. Nu știu cu gândește exact Mister, dacă mai are nevoie de încă un atacant pentru acest mini-retur și obiectivele pe care le avem. În cea mai scurtă perioadă vom știi dacă e albă sau neagră”, a mai explicat Păcurar.

Matei a înscris un singur gol în contul UTA-ei în acest campionat, unul de trei puncte, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, în cadrul etapei cu numărul 6 a Ligii a II-a.









13 comentarii

  1. După acest retur cu siguranță va fi nevoie de un ,,,,puncher ”. Acum e greu de ghicit cine sau cum. Portretul postului e clar. Om de 15-18 goluri. Când va fi păzit ,ceilalți sa marce restul golurilor ce duce în A. ! Matei are calități mai cu seamă tehnice. Multi l-am simțit temător ,că elevul nesigur pe ce știe . Evident că acest handicap. poate fi recuperat. Cu cât vor fi mai multi bine pregătiți cu atît cresc șansele de promovare ,și pentru unii,de ce nu, chiar contracte bune în străinătate !

    0
    0
  2. Daca avem 2 atacanti si unul e suspendat iar altul accidentat ce facem il bagam pe Iedul in atac? Intreb si eu nu dau cu parul 🙂

    0
    0
  3. Pe Mazarazche la lăsat liber Concordia , sau ce nu se încearcă împrumut George Ganea de la CFR Cluj ? Doar o părere …

    0
    0
  4. Da domnule Pacurar,il avem pe David Popa dar acesta nu prea a dat satisfactie la UTA,, slabut dar mai stii, poate se schimba in bine ca este foarte tanar si fanii asteapta de la el eficienta in fata portii ceea ce nu pra s-a intamplat in turul campionatului, ramane sa i se mai dea o sansa in acest retur !!! Cipri Rus un jucator foarte bun dar ca atacant , cam greu in fata fundasilor inalti si robusti, el da un randament foarte bun in linia a2a un fel de servant al atacantilor, deci trebuie la echipa totusi un ,doi atacanti buni cu experienta care sa stie sa bage mingea in ate !!!

    0
    0
  5. David Popa , evolutie slabuta in turul campionatului , poate isi va reveni dar totusi trebuia adus un atacant bun cu experienta . Cipri Rus este un jucator foarte bun dar nu prea este locul lui ca atacant ci in spatele atacantilor ca servant pt. ca, fiind un jucator mai scund ii este foarte greu sa se descurce cu inaltii si robustii fundasi !!!

    0
    0
    1. Gavra la un moment dat va ajunge la Uta , sa fi sigur de asta , mai ales ca a si declarat ca e visul lui sa joace pentru echipa lui de suflet !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button