UTA Arad

„Roș-albii” au terminat meciul cu Pandurii cu doi mijlocași centrali de 2001: „Le dăm încredere lui Hrezdac și Isac, ca și celor dinaintea lor”





Exceptându-l pe portarul Orlic, UTA a avut doar fotbaliști Under 22 pe banca de rezerve în disputa de astăzi, cu Pandurii. Fundașul Ionuț Gavrilă chiar a prins în premieră lotul de 18, dar pe teren au intrat alți trei tineri. David Popa chiar a înscris la prima atingere de balon. „M-a mulțumit, l-am introdus pe teren pentru a pune presiune asupra fundașilor centrali adverși. Am trecut la 4-4-2 și ne-a ieșit”, a spus Cristi Păcurar despre fostul atacant al lui Birmingham.

În absența „internaționalului” Under 18, David Miculescu, în spatele lui Rus a apărut Cristinel Matei. „Și-a dorit mult să facă un meci bun, după o perioadă lungă în care nu a jucat, dar, din păcate, nu i-a ieșit”, a mai menționat „secundul” UTA-ei.

În schimb, Hrezdac a avut o prestație solidă, în tonul celei de la Balotești. Lângă blondul „închizător” a apărut în ultimele 10 minute pe teren colegul său de generație (2001), Damian Isac. „Nu ne este teamă să jucămcu doi mijlocași de 17 ani. Îi cunoaștem bine pe amândoi, trebuie să le dăm încredere și curaj. Sunt copii, cum au fost și Tănase, Jorza, Man sau Petre. Trebuie să promovăm și mai mulți tineri, dar să o facem treptat, ca să prindă ușor încredere. Hrezdac chiar a făcut un meci foarte bun, a respectat indicațiile cu succes, am fost foarte mulțumit de el”, adăugat Păcurar.

Pentru partida de duminică, cu Metaloglobus, stafful tehnic al arădenilor îl va avea la dispoziție și pe cel mai valoros fotbalist al generației de 2001. David Miculescu revine de la Bratislava joi seara, acolo unde apără „tricolorul” în două amicale cu Slovacia și-i va aștepta pe „roș-albi” la București. Joncțiunea va fi făcută vineri seara.

FOTO: UTA Media Design









7 comentarii

  1. De ce nici pe teren propriu nu trecem la 4-4-2 de la inceputul partidei?? Trebuie sa fim condusi, ca din mers sa schimbe sistemul de joc?? Nu e posibil asa ceva.

    0
    0
  2. Asta trebuie evidențiat numai când sunt cu totul peste ce au și fac alții. Politica clubului e buna pina când vin niste zdrahoni de zici că sunt luați din porturile dunărene și te dau peste cap. Noua ne plac ,fiind crescuți de club. Asta presupune și un risc atunci când vrea să plece după un an. Numai vezi jucător bun sa stea la tine 4 sau 5 ani !

    0
    0
  3. Chestia asta cu faptul ca antrenorul se lauda ca joaca cu 2 mijlocasi de 18 ani, arata cit de saraca este generatia de 19 si de 20 de ani, care a produs extrem de putin. Este o treaba cu 2 taisuri, fortezi un junior, in plus pus sa joace linga seniori se poate accidenta. Oricum, pentru la anul sint necesari cam 5-6 tineri , iar la UTA in curte…nu exista cva de valoare. Nu e de lauda ca UTA nu are tineri, nici chestie de curaj nu este ca joci cu copii. Este doar o situatie de avarie. Singurul tinar cu sanse certe de a fi fotbalist ramane Miculescu. Cam asta este situatie, in sectorul juvenil la UTA…care a cam secat, dovada si rezultatele la juniori

    0
    0
    1. Gresesti , pentru la anul avem tineri de valoare . Miculescu , ivan , hrezdac , oroian , portaru de nationala de la gaica tranaferat in aceasta iarna de uta , si isac….eu zic ca cu acesti 6 under 20 suntem asigurati pentru urmatorul an la juniori.

      0
      0
      1. portaru de nationala e rezerva lu Zamfir , ce tot o dai cu el,e la lot ca are cine sa-l ajute sa fie acolo,numai prosti vorbesti, cind ai dreptate nu te contrazic dar acuma mai informeaza-te sa vezi ce valoare are portaru de nationala care apropo e si acolo a treia optiune..si mai sint si alti la Gaica, un Gavrila Andrei.,.Duma.Mark,.Ionut Gavrila..,Salka…,Halos.. si alti de la 2003 si 2004..

        0
        0
  4. Avem nevoie de ajutor pentru Livetextul de la Metaloglobus de duminică! Dacă avem vreun suporter utist care va merge la meci și ne poate ajuta, îl rog să mă sune la 0755-772179. Mulțumesc anticipat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button