UTA Arad

Coulibaly ridică la șase numărul fotbaliștilor seniori din vechiul lot chemați la reunire de Balint





UTA își încheie vacanța peste exact o săptămână. Marți, 25 iunie, e programat primul antrenament sub comanda noului staff tehnic, format din Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu și, deocamdată, 20 sunt jucătorii chemați la reunire.

Din vechiul lot, la nivel de seniori, noul „principal” i-a mai solicitat pe Alin Șeroni, Cristian Melinte, Alexandru Ciucur, Ciprian Rus, Albert Stahl și Stephan Coulibaly. Deși au 20, respectiv 21 de ani, ultimii doi nu mai au statut de juniori la Liga 2-a, așa că lupta pentru un tricou de titular va fi grea pentru ambii.

Surprinde puțin convocarea Coulibaly și asta pentru că acesta a acuzat probleme medicale tot returul campionatului trecut. Recent, însă, mijlocașul ivorian s-a tratat în Franța și pare a fi din nou apt, astfel că Balint l-a inclus, cel puțin deocamdată, în planurile sale.

Altfel, după împrumutul lui Zamfir la Crișul și renunțarea la serviciile lui Bodea și Orlic, singura alternativă la portarul Florin Iacob este juniorul Raul Opric. Este clar, însă, că arădenii vor mai face cel puțin o achiziție între buturi, cum, de altfel, până la ziua reunirii, este posibil să se mai perfecteze cel puțin una-două achiziții.









17 comentarii

  1. Stahl va pleca la Dormund pe foarte mulți bani,e unul din jucătorii cu care vor sa atace titlul in bundesliga!!!!

    0
    0
    1. Daca il aduc pe copil nici nu mai imi fac abonament.
      Cum sa duci jucator care se opreste in timpul meciului sa se uite spre tribune sa vada cine il critica ?

      0
      0
    1. Cu siguranta Manea ar fi meritat sa ramana. A fost trup si suflet pentru UTA . Mi-e teama ca o sa plangem dupa el cand vom vedea ce li se va rupe de noi celor care vor juca pentru UTA doar pentru bani.(bani care vor veni sau nu la timp). Iar ca valoare ramane sa vedem in teren ce pot noile achizitii.(care vedeti si voi de cine sunt impresariati, iar asta ma face sa ma intreb daca nu cumva interesele strict personale nu primeaza in fata a ceea ce inseamna UTA). Hai UTA …..Succes Manea oriunde vei merge si multumim.

      0
      0
  2. Stați liniștiți, Balint nu cred că vine la Arad ca să-i facă Meszar echipa…Stahl va juca atunci când va merita.
    Slab dpdv fizic, labil psihic, joc la alibi, nu cred că, in felul ăsta, va aduna mai mult de 90 minute jucate in tot sezonul viitor.

    0
    0
    1. a avut o sumedenie de ocazie sthal sa arate fotbal dar nu are fizic musculatura nu are răutate forță este fricos va muri speranța

      0
      0
    1. Nu Ady Max…dupa 3 minute!Restul a fost V.A.R!Ferlicitari lui Tabarcea!Bravoooooo!!!!Vipera musca la fiecare ocazie avuta!Dupa C.E.,vom putea spera din nou la un viitor romanesc in fotbal….Ce Croatia?Ce Anglia?Ce Franta?
      HAI ROMANIA!

      0
      0
  3. Eu unul,ma bucur pentru Coulibaly.
    Nu prea am inteles eu bine,sau nu cunosc?Couly oricum nu poate fi considerat junior impus de catre regulament,din cauza ca nu este format intr-un campionat romanesc…gresesc?

    0
    0
    1. Nu stiu, el a jucat prima data la profesionisti la UTA ,inainte a jucat doar la amatori ,la ceva club numit Horizons,sau ceva de genul. O intrebare ,juniorul Ciucureanu de la Braila ajunge la noi? Se vorbea de el dupa meciul cu Braila si au fost si parintii jucatorului la club,baiatul are fizic si talent ,si este tot timpul selectionat la nationalele de juniori,nu stiu daca are ambitie,sa nu fie un Matei 2 ,talent cu carul si ambitie zero.

      0
      0
  4. trebuie sa fim mandri ca asta seara ROMANIA tineret cu doi fosti utisti a obtinut o mare victorie! HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0
  5. Revenirea lui COULIBALY, un mare plus pt. UTA. Un jucator de mare travaliu cu o capacitate mare la efort fizic !!! Usor, usor UTA. noastra va face echipa buna !!! HAI CU STADIONUL CEL NOU DOMNULE FALCA !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button