Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Începe sărbătoarea dedicată memoriei întemeietorului UTA-ei





Aradul se pregătește de sărbătoare. Seara de miercuri, arena din Calea Aurel Vlaicu e punctul unei întâlniri „de suflet”, pentru un omagiu adus Baronului Francisc Neuman. De la 20,30, e programat un meci de fotbal cu protagoniste ambele echipe înființate de Baron, UTA și Indagrara. Cei din Bujac îi au în rândurile lor pe cei care au crescut acolo, dar și pe cei apropiați clubului. Din lot fac parte Panin, Botiș, Mîrne, dar și utistul Purece, Petre Botiș dezvăluind că tatăl mijlocașului a făcut parte din componența Indagrarei. Marele absent e Cristi Todea, care-și petrece vacanţa în Italia. Panin și Botiș i-au invitat să întărească Bujacul pe câțiva colegi de marcă, fiind chiar posibile aparițiile lui Gabi Mureşan sau Deac!

Partida UTA – Indagrara e precedată de întâlnirea echipelor de old-boys, ora de întâlnire fiind 18,30. „Așteptăm toți suporterii lângă noi, pentru a-l sărbători cum se cuvine pe Baronul Francisc Neuman. Ar fi frumos să avem o întâlnire ca și în cântecul pe care-l auzim la fiecare meci, să vină toți, de la Dunăre la Sena, din Carpați la Pirinei”, transmite Petre Botiș.

Cosmin Gherman 

Un comentariu

  1. de ar vedea BARONUL cum va bateti joc de acest club incepand cu primarul caruia nui pasa de ACEST BRAND si terminand cu actualul presedinte JUCATOR MARE LA……!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button