Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Veteranii UTA-ei au jucat pentru copiii care știu să pareze loviturile vieții





Trupa de old-boys a Bătrânei Doamne a acceptat invitația doctorului Dan Pîrvulescu și a coborît din nou în arenă. Luni dimineață, veteranii utiști au înfruntat o echipă de tineri din Sîntana, meciul fiind inclus în festivitatea de deschidere a Jocurilor Bunăvoinței. Competiția e  dedicată persoanelor cu handicap și o coordonează doctorul Pîrvulescu, fostul medic al UTA-ei din trecut.

N-a contat scorul, a contat încântarea care s-a putut observa pe chipurile băieților din Sîntana atunci când reușeau o fază contra unor fotbaliști adevărați, care au arătat încă o dată că vechile execuții sunt desăvârșite și acum, când albul și-a făcut loc prin firele de păr. Conduși de Gheorghe Vaczi și Ionel Costin, utiștii s-au reunit în Polivalenta arădeană în efectivul Szabo – Szel, Hirmler, Burtea, Ungur, Nădăban, Mănăilă, Toderaș, Grad și Țîrlea, ultimii doi fiind și antrenorii old-boys-ilor. A arbitrat Gabor Biro, iar selecționata alb-roșie l-a avut alături și pe Romulus Babău.

„În anul 1970, UTA, o echipă mică în comparație cu marile puteri ale lumii, reușea să elimine Feyenoord Rotterdam, campioana intercontinentală. Tot așa, și voi, copii, sunteți de admirat pentru tot ce faceți”, a fost mesajul adresat de Gyuri Vaczi copiilor care urmau să participe la campionatul de fotbal din cadrul Jocurilor Bunăvoinței. Președintele Old-boys UTA le-a făcut și un cadou, o minge de fotbal cu semnăturile componenților trupei arădene.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button