Glorii aradenezTOP ARTICOLE

Legendarul Iosif Lereter, aşteptat mâine la UTA! Povestea fotbalistului, republicată pe UTISTI.RO

lereterIosif Lereter, dublu campion cu UTA la sfârşitul anilor 70 şi om de bază timp de cinci ani la Arad, între 1967 şi 1972, e invitatul de onoare al meciului pe care trupa arădeană de old-boys îl dispută mâine, de la ora 17,00, pe arena Francisc Neuman, în compania germanilor de la VfL Waldkraiburg.

Între veteranii grupaţi la UTA în jurul lui Gyuri Vaczi şi Ionel Costin şi cei de la Waldkraiburg există o relaţie de amiciţie mijlocită de Rudi Dărăban, fost component al UTA-ei, stabilit de mult timp în orăşelul german.

Lereter (80 de ani) domiciliază din 1991 în Germania şi are în spate o carieră uriaşă, cu 327 de meciuri jucate pe prima scenă şi 83 de goluri marcate! Bornele sale sunt Metalosport Oţelul Roşu, Poli Timişoara şi UTA. E primul fotbalist român care a atins cifra 300 în dreptul meciurilor jucate în Divizia A.

Într-un format reînnoit, portalul www.utisti.ro vă oferă povestea marelui fotbalist al UTA-ei. Click aici!

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Sanatate si viata lunga ii doresc domnului LERETER !!!! Un exemplu bun de fotbalist ptr cei tineri,ar fi bine sa faceti un interviu cu el.

    0

    0
  2. Rudi ai ramas acelasi om de caracter cu suflet mare.Sunt onorat de prietenia ta.Ne leaga amintiri frumoasa din Zabrani.Domnului Lereter un gand frumos si tot binele din lume.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close