Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Old Boys UTA e gata de expediția austriacă!





old boysEchipa de veterani a Bătrânei Doamne e, săptămâna viitoare, protagonista momentului de vârf al lui 2014. Old Boys UTA pleacă luni seara în Germania, pentru un cantonament de trei zile la amicii de la VfL Waldkraiburg, apoi se mută în Austria pentru turneul de la Kossen.

UTA are partenere de întrecere precum RC Mallorca (Spania), Galatasaray, Istanbulspor (Turcia), Strasbourg (Franța), FC Tirolul de Sus (Italia), naționala Luxemburgului, formația gazdă FC Kossen, plus 6 grupări din Germania.

”Vineri seară are loc tragerea la sorți, iar sâmbătă duminică se joacă meciurile. Vom fi câte 4 echipe în fiecare grupă, primele merg în semifinale”, a explicat Gyuri Vaczi, președintele Old Boys UTA, care a rezervat două locuri în efectivul arădean și pentru Suporter Club UTA.

Mihai Țîrlea conduce de pe bancă team-ul utist. Între cei 22 de jucători au fost cooptate și întăriri de la FC Bihor, dat fiind că unii din cei convocați sunt încă angrenați cu echipele lor în campionate. Lotul complet: Szabo, Mihaly – Novac, Grădinaru, Vancea, Abrudan, Burtea, Nădăban, Neamțiu, Hirmler, Țârlea, Barna, Neagu, Mulroth, Luca, Nelu Ardelean, Lazăr, Mițiți, Panin, Mutică, Stupar, Nadiu.

”E o premieră pentru noi, poate chiar pentru echipele de old-boys din România, să participăm la un turneu atât de mare. Sperăm din tot sufletul să facem o figură frumoasă și sunt sută la sută convins că avem de învățat din tot ce se petrece acolo”, a punctat Mihai Țârlea.

”E frumos că vor fi trei generații de utiști împreună, începând de la cea a anilor 70”, a remarcat Ionel Costin.

”Cred că va fi o experiență interesantă”, a conchis Mircea Axente, dezvăluind că eventualele oferte de transfer ”afară” vor fi cântărite de Vaczi!

Campionat de old-boys

În altă ordine de idei, trupa arădeană a anunțat că a luat legătura cu șefia Federației Române de Fotbal pentru organizarea unui campionat național de old-boys. ”Ne gândim la o întrecere pe zone, cu turneu final. Domnul Burleanu ne-a dat și un număr de contact, urmează să mai discutăm”, a afirmat Costin.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button