Baschet

„Baby” Univ Goldiş ICIM debutează în Bănie; Moraru „Tot răul spre binele viitorului baschetului feminin arădean”

Şocul renunţării la jucătoarele de bază a apărut repede şi a trecut la fel de repede. La Univ Goldiş ICIM proiectul s-a schimbat, forţat, radical, tinerele de la echipa a doua trezindu-se peste noapte titulare în Liga Naţională. Mâine, de la ora 15, gruparea arădeană joacă la Craiova, cu CSBT Alexandria. Lotul lărgit al grupării „galben-albastre” este format din: Adela Mercea, Andra Manea, Szilvia Spier, Ștefania Pal, Izabela Ciorban, Diana Moraru (senioarele echipei), plus junioarele Patricia Gădărici, Larisa Everbein, Denisa Vați, Carina Toth, Diana Spinean, Denisa Bupte, Anastasia Mera, Roberta Talabă, Darina Hamza și Andreea Țicău. Fetele sunt pregătite de Ildiko Prisăcariu, supervizată de profesorul Dan Moraru. Cei doi îl înlocuiesc pe portughezul Jose Araujo, care a părăsit – la rândul său – echipa arădeană alături de jucătoarele importante.

E un nou început de drum. Până la urmă tot răul spre binele baschetului feminin arădean. Datorită faptului că această echipă a avut tot timpul obiective înalte era greu să promovezi tinere. Asta pentru că în Arad la capitolul selecţie s-a stat rău la capitolul fizic şi somatic. Acum fetele tinere au şansa să vadă cum e să joci la nivel de Ligă Naţională, să-şi demonstreze aptitudinile şi să ne convingă, în cazul în care vom juca şi în sezonul viitor, pentru a putea selecta dintre ele pentru lotul mare”, a spus consilierul tehnic Dan Moraru, care începe al 51-lea an consecutiv de activitate în prima ligă.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

 1. Multa bafta fetelor.Chiar daca pt.multe dintre voi este un salt putin cam mare am incredere ca ajutate de antrenoarea voastra de EXCEPTIE ILDIKO SERES PRISACARIU veti demonstra ca puteti deveni componente de baza.
  Va tin pumnii de aici de departe si sint convins ca veti da totul pe teren chiar daca timpul a fost scurt.

  0

  0
 2. Lotul e format din 5 senioare(dar care nu au experienta prea mare in prima liga cu exceptia Adelei Mercea),din 6 fete nascute in 1999 si din 5 fete nascute in 2000(printre care si Szilvia Spier).Mult succes si curaj.

  0

  0
 3. Succes fetelor. Dar sa o spunem pe aia dreapta, unele dintre fetele mici nu prea faceau fata nici in campionatul in care jucau anul acesta ce sa mai vorbim de prima divizie, iar despre senioare ,, Mereu sperante ale Aradului,, .

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close