Fotbal judetean

Potoreț va lucra cu Țapoș la Curtici, Maghici – pe urmele a încă doi-trei jucători cu experiență

După plecarea lui Șoltesz la Lipova, „grănicerii” au rămas doar cu Dorin Iacob între buturi, plus un junior care nu dădea pre multe garanții dacă s-ar fi apelat la el. Conducerea Curticiului a remediat rapid această problemă și l-a convins pe Andrei Potoreț să evolueze în „alb-albastru”. „Mutarea a fost, bineînțeles, făcută la sugestia lui Dan Țapoș, care-l cunoaște destul de bine pe Andrei. Concurența dintre el și Iacob va fi benefică pentru Curtici”, ne-a mărturisit Dinu Maghici.

Antrenorul Frontierei recunoaște că se mai află în negocieri avansate cu trei fotbaliști cu experiență. „Ar fi bine să ne înțelegem cu măcar doi dintre ei, pentru a ridica nivelul echipei. Obiectivul e rămânerea în primele 6 echipe ale campionatului, iar – din câte observ – cei de sub noi se întăresc destul de mult în această iarnă. Totodată, vom promova câțiva juniori din pepinieara proprie, rămâne de văzut care dintre ei se vor remarca la antrenamentele din această iarnă”, a adăugat fostul fundaș, care – deocamdată – la capitolul plecări a inclus doar numele lui Androne.

Curticenii își încheie vacanța pe 13 ianuarie, urmând ca 10 zile mai târziu să dispute primul și cel mai puternic amical al iernii. „Grănicierii” se deplasează la Hunedoara pentru disputa cu divzionara a treia la care evoluează și fratele lui Dinu Maghici, Casian. Avrămuțiu et. comp vor efectua și un semi-cantonament la Moneasa, între 14 și 19 februarie.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close