National Sebis

Concurență pentru Bujor între buturi: Sebișul l-a luat pe juniorul Tomșa

Național Sebiș a schimbat total rândurile între buturi. Cosmin Merșca a devenit noul antrenor cu portarii, iar elevii săi pentru campania de primăvară se numesc Cătălin Bujor și Ionuț Tomșa.

Fostul număr unu al Ineului a semnat cu sebișenii încă dinaintea Sărbătorilor de iarnă, pentru ca primele zile ale lui 2016 să vină și cu numele concurentului său pe post.

Tomșa are 18 ani și a început fotbalul la Ardealul Cluj. S-a transferat apoi la Olimpia Satu Mare, unde a apărat la juniori, pentru ca în vara lui 2014 să fie înregimentat de CSU Craiova. Stagiunea trecută a fost împrumutat în Liga a 3-a, la Apă Craiova, pentru ca în toamna acestui an să evolueze în Liga Elitelor pentru gruparea fanion a oltenilor. S-a antrenat cu fostul internațional, Tibi Lung, iar din această săptămână e fotbalistul Sebișului până în vara anului următor.

Mutarea a fost intermediată de Marius Bilașco, impresarul tânărului goal-keeper, bun prieten cu Rică Neaga, noul antrenor al Naționalului. „Nu știu încă prea multe despre Sebiș și noii colegi, dar sper să mă acomodez rapid și să-mi fac treaba cât mai bine. Sper să apăr cât mult, dar – până la urmă – e important ca echipa să-și îndeplinească obiectivul”, spune Ionuț Tomșa.

Ca și ceilalți componenți ai lotului, tânărul portar a fost convocat pentru data de 18 ianuarie la Sebiș, la reunire. Între timp, s-a stabilit și locația cantonamentului sebișenilor și anume stațiunea Tușnad. „Alb-albaștrii” vor urca la munte pe 25 ianuarie, până pe data de 5 februarie.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close