UTA Arad

Cuedan s-a despărțit de Pîncota și redevine jucătorul UTA-ei

După iminenta despărțire de Alexandru Sorian, echipa fanion a Aradului are un nou mijlocaș central ofensiv în curte. Flavius Cuedan și-a terminat conturile mai repede cu Șoimii Pîncota și a redevenit jucătorul UTA-ei. „Eram împrumutat până în vară la Pîncota, dar președintele Pavel Piroș, căruia vreau să-i mulțumesc pentru colaborarea de un an și jumătate, mi-a înțeles dorința de a pleca și am semnat rezilierea amiabilă a contractului. Le doresc multă baftă foștilor mei colegi, sunt convins că-și vor îndeplini obiectivul”, a precizat tânărul fotbalist, care a evoluat un an și jumătate în „alb-negru”, trecându-și în cont și două goluri și 5 pase decisive.

De ieri, de când s-a despărțit oficial de gruparea din Podgoria arădeană, Cuedan a redevenit fotbalistul „Bătrânei Doamne”, cu care a semnat până în vara anului viitor. „Conducerea clubului a știut mereu ceea ce am făcut, e la curent și acum cu situația mea. Mai departe, nu știu exact ce va fi”, a adăugat fotablistul, care va împlini 23 de ani peste numai două zile.

Crescut de Atletico, Flavius Cuedan a debutat în Liga a 2-a la UTA în urmă cu 5 sezoane, între timp mai evoluând în eșalonul secund și în tricoul celor de la FC Olt.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close