SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Suciu revine la Pîncota, ex. utistul Cioară – noul elev și concurent al lui Irimia





Despărțirile de fundașul Doda, mijlocașii Oprea și Danci și atacantul Ousmane au devenit oficiale la Pîncota, care – însă – a lucrează și la capitolul achiziții. Dacă pe atacantul Trabalka l-a pierdut în favoarea celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, conducerea „șoimilor” s-a întărit pe faza defensivă.

Suciu, în „alb-negru” după numai 6 luni

Jucător de bază ca Under 21 în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015, Cornel Suciu a plecat de la Pîncota în această vară. Clubul de care aparținea, Viitorul Constanța, l-a redirecționat pe tânărul fotbalist la FC Caransebeș, însă odată cu falimentul „gugulanilor”, Suciu a rămas fără angajament. „Am discutat cu el, totul e stabilit din punctul nostru de vedere. Cornel revine la a doua sa casă, întotdeauna l-am apreciat, ne-a părut rău că drumurile noastre s-au despărțit în vară”, ne-a mărturisit Pavel Piroș, președintele pîncotanilor. Suciu are 22 de ani și evoluează la fel de bine atât ca mijlocaș la închidere, cât și ca fundaș central.

cioaraCioară, în locul lui Sălăjan

Tot Piroș a confirmat revenirea lui Andrei Cioară acasă. Considerat una dintre speranțele Aradului la nivel de portari a evoluat din vara anului 2014 la divizionara a treia, CS Afumați, iar din această vară îl va înlocui pe Alin Sălăjan în efectivul Pîncotei. Astfel, goal-keeperul de 21 de ani, devine noul elev și în același timp concurent pe post pentru „veteranul” Cristian Irimia. Cioară a fost component al lotului național între 15 și 17 ani, a și susținut probe la Liverpool în anul 2010, când a fost însoțit chiar de Dan Țapoș, cu care a lucrat sezoane de-a rândul la Atletico și UTA. Și tot președintele „șoimilor” a confirmat interesul pentru Marius Rus, portarul Progresului Pecica, în acest caz fiind vorba despre un schimb cu Ovidiu Pașcalău.

Așteaptă și un atacant belgian

Dacă pe faza defensivă, cărțile par a fi făcute cel puțin la capitolul seniori, Ionuț Popa așteaptă și întăriri în ofensivă. În acest sens, conducerea clubului a demarat discuții cu doi-trei fotbaliști, unul dintre ei chiar urmând să vină la reunirea de pe 11 ianuarie. „Un atacant belgian care a evoluat în liga a doua din țara sa și-a dat acordul pentru a veni la noi. Îl vom vedea la treabă de săptămâna viitoare încolo și vom decide în ceea ce-l privește. Totodată, suntem pe cale să ne înțelegem și cu un mijlocaș ofensiv de care avem nevoie după plecările lui Danci, Cuedan și Oprea ”, a mai spus Piroș.

Issa nu mai pleacă

Unul dintre fotbaliștii care s-au remarcat în turul campionatului la Pîncota, a intrat în vizorul prim divizioarelor ASA Târgu Mureș și Dinamo. Negocierile cu „câinii roșii” au fost chiar avansate, dar – din câte se pare – patronul Negoiță nu îi oferă lui Rednic un buget de transferuri în această iarnă și, prin urmare, mutarea cade. Pentru juniorul Pirtea încă se mai poartă discuții, dar nici șansele sale de a pleca nu sunt foarte mari.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button