Fotbal judetean

E vremea turneelor de sală în fotbalul județean: După Memorialul „Nicolae Ardelean” începe Campionatul de iarnă

Încetul cu încetul și echipele din fotbalul județean își intră în pâine în noul an. În acest weekend, mai precis duminică, în scenă intră formațiile de juniori 1, adică fotbaliști născuți în anul 1997 și mai tineri. În sala de sport din Sîntana, participantele se vor înfrunta mai întâi în grupe de câte patru: Unirea Sîntana, Șoimii Șimand, Lunca Teuz Cermei și Pro Gurba (Grupa A), respectiv UTA, Unirea Gurahonț, CS Ineu și Crișul Chișineu Criș.

Apoi, pe 16 ianuarie, la inițiativa și organizarea lui Ovidiu Coman și Andras Mako, cei doi vicepreședinți ai Asociației Județene de Fotbal, debutează o nouă ediție a campionatului de iarnă la fotbal în sală. Progresul Pecica vrea să-și păstreaze trofeul cucerit anul trecut, dar bătălia va fi mare, cu atât mai mult cu cât un club poate participa la mai multe turnee zonale.

Sunt invitate să participe echipele de Liga 4, Liga 5, Liga 6 şi juniori A1 la nu mai puțin de șapte turnee zonale. Sălile din Macea (16 ianuarie), Satu Nou (17 ianuarie), Pecica (23 ianuarie), Șiria (23 ianuarie), Sîntana (24 ianuarie), Vladimirescu (30 ianuarie) și Gurahonț (31 ianuarie) vor găzdui câte 8 formații, împărțite în două grupe, ce vor lupta pentru un loc la turneul final. În discuții este și organizarea unui al optulea turneu, la Șagu, însă dacă acesta nu prinde contur, câștigătoarelor „zonalelor” li se va alătura câștigătoarea Memorialului Nicolae Ardelean.

Premiiile se anunță și ele destul de importante. „Avem sponsori în plus față de ediția trecută, așa că și premiile în bani sau echipamente vor fi, probabil, mai consistente. Dacă datele turneelor zonale le cunoaștem, mai rămâne de văzut când vom avea loc la Sala Sporturilor din Arad pentru faza finală. Noi am vrea să terminăm competiția în weekendul 13-14 februarie”, ne-a mărturisit Ovidiu Coman.

„Mă bucur că această competiție începută anul trecut de mine și Ovidiu se continuă și în acest an datorită interesului  foarte mare al echipelor. Pe lângă acest campionat de fotbal în sală am dorit să continuăm ce alții au lăsat în uitare și anume Memorialul Nicolae Ardelean, fostul secretar general al AJF Arad, o persoană foarte iubită și stimată de oamenii de fotbal din județ și care merită să-i ținem vie amintirea an de an cu această competiție ce-i poartă numele. Suntem foarte hotărîți ca undeva la mijlocul lui martie să organizăm un Memorial și în amintirea lui Nicu Selejean, președintele care a condus peste 20 de ani fotbalul județean.”  a completat Andras Mako.

Pentru alte detalii şi înscrieri, formațiile interesate pot apela numerele de telefon: 0742316680 (A. Mako), 0731320747 (O. Coman), 0769606288 (D. Coman).

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close