Fotbal judetean

Capătă – la Sîntana până în 2018, urmează și semnătura lui Blănaru

Unirea Sîntana a avut în mână titlul de campioană de toamnă al Ligii a IV-a Arad, însă s-a înecat la mal, odată cu înfrângerea internă cu UTA II. Trupa lui Donca nu se descurajează și încearcă să țină ritmul cu celelalte formații din frunte și în retur. În primul rând, tehnicianul Unirii a cerut „blindarea” pieselor prețioase din stagiunea de toamnă, iar conducerea clubului a reușit să obțină semnătura lui Alex Capătă până în vara anului 2018.

Fostul atacant al UTA-ei a marcat nu mai puțin de 20 de goluri în prima parte a sezonului și se anunță principala „gură de tun” în primul eșalon județean și în retur. E chestiune de zile până când și fundașul Răzvan Blănaru va semna prelungirea contractului cu președintele Cătălin Puia, după care Dinu Donca va căuta cel puțin un fundaș lateral și un mijlocaș central ofensiv.

Teoretic, achizițiile ar trebuie rezolvate până pe 25 ianuarie, ziua reunirii lotului în vederea „preparării” returului. Un alt obiectiv important al Sîntanei este și recâștigarea campionatului de juniori mari.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close