Fotbal judetean

Păulișul se bucură de întoarcerea golgheterului Popa, dar Mițiți mai vrea câte un jucător în fiecare compartiment





După un start foarte bun de sezon, Păulișana Păuliș a mai pierdut din turație, dar chiar și așa a terminat turul departe de zona fierbinte a clasamentului Ligii a IV-a. Cum obiectivul grupării din Podgorie e salvarea de la retrogradare, echipa chiar a depășit așteptările, Dănuț Mițiți are pretențiile sale. „Cunoscându-i pe băieți și puterea lor de muncă, consider că putem termina pe unul dintre primele 8 locuri. Acum, rămâne de văzut și ce mișcări de trupe vor fi în această iarnă, iar din câte văd majoritatea echipelor se întăresc, inclusiv cele de sub noi în clasament. Deocamdată, noi nu am făcut niciun transfer, deși mi-aș mai dori câte un fotbalist în fiecare compartiment, pe axul central”, spune antrenorul-jucător al Păulișului.

Mițiți a aflat din presă că portarul Potoreț a ales Curticiul, condiții în care va avea nevoie de un alt goal-keeper lângă Deffert. Până una alta, fostul mijlocaș al UTA-ei se bucură de revenirea golgheterului. „Daniel Popa s-a întors din străinătate și începe cu noi pregătirea. Mi-a spus că putem conta pe el, aveam mare nevoie de el mai ales după ce Sarvici a anunțat că pleacă în străinătate. Totodată, mă bucur că Cervenschi rămâne pe loc, nucleul de bază îl avem, rămâne de văzut dacă mai putem crește puțin cu două-trei întăriri”, a dăugat Dănuț Mițiți.

Păulișana se întoarce la treabă în noul an pe 26 ianuarie, pentru câte două și apoi trei antrenamente săptămânale. În discuție e și un mini-cantonament de iarnă, cel mai probabil la Moneasa, în timp ce programul de amicale e bătut în cuie. Adversarii „galben-albaștrilor” sunt: UTA II (30 ianuarie), Progresul Pecica (6 februarie), CS Vladimirescu (13 februarie), Victoria Zăbrani (20 februarie), CS Ineu (2 martie) și posibil cu Unirea Sîntana, pe 5 martie, dacă debutul returului Ligii a IV-a se amână.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button